Jongen van fiets beroofd op Twistvlietpad

zondag 22 september 2013 2 reacties
Jongen van fiets beroofd op Twistvlietpad

In de nacht van vrijdag op zaterdag 21 september is een 16-jarige jongen uit Zwolle met geweld van zijn fiets beroofd op het Twistvlietpad. De jongen fietste die nacht rond 00.45 uur samen met een vriend over het Twistvlietpad richting Stadshagen toen ze door twee onbekende jongens werden belaagd.

De jongens kwamen hun tegemoet fietsen, draaiden om en gingen achter de 16-jarige en zijn vriend aan. De jongens werden van het fietspad afgeduwd en belandden met hun fietsen in het riet naast het fietspad. Één van hun belagers liep op de jongens af en heeft beide jongens geslagen. Ze werden gesommeerd weg te lopen. Één van de belaagde jongens zag nog kans zijn fiets mee te nemen, de 16-jarige lukte dit niet. Even later zagen zij hun belagers wegfietsen richting Holtenbroek met de fiets van de 16-jarige aan de hand.

Signalement
De gestolen fiets is een zwarte Sparta herenfiets zonder bagagedrager, met beige banden en voorop een mandendrager afgewerkt met hout. De jongen die de klappen heeft uitgedeeld zou een lange blanke jongeman zijn, naar schatting tussen de 18 en 21 jaar oud en ongeveer 1,95 m. lang. Hij heeft een normaal postuur en kort haar.

Als iemand de fiets of het signalement herkent, of denkt de verdachten gezien te hebben, hoort de politie het graag via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!