Kinderdagverblijf ‘Ikkedoen’ opent in juli deuren

donderdag 11 juni 2009

Met de veelbelovende naam ‘Ikkedoen’ gaat vanaf 3 juli een nieuw kinderdagverblijf in Stadshagen van start. ‘Ikkedoen’ wordt gevestigd in het winkelcentrum van Stadshagen en is daarbij dus van beide zijden van de wijk te bereiken. Het kinderdagverblijf, de nieuwste van Zwolle,  begint met twee klassen en hoopt dit langzaam uit te breiden.

Het kinderdagverblijf besteed veel aandacht aan de individu van het kind. Daarom ook de naam ‘Ikkedoen’. Zo legt het kinderdagverblijf op haar website uit: “Bij kinderdagverblijf Ikkedoen gaan we er vanuit dat elk kind op zijn eigen manier denkt, voelt en handelt. Juist dat eigen ‘ik’ en de manier waarop een kind dit tot uitdrukking brengt in zijn ‘doen’ , maakt het tot een uniek mensenkind.”

‘Ikkedoen’ heeft verschillende groepsruimtes, die allen zijn voorzien van één à twee slaapkamers. Er is een afgeschermde speeltuin en het verblijf organiseert ritjes naar de nabijgelegen kinderboerderij met bolderkarren. Meer informatie over het nieuwe kinderdagverblijf vind je hier.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!