Woninginbraken in Stadshagen in kaart gebracht

maandag 28 oktober 2013 2 reacties
Woninginbraken in Stadshagen in kaart gebracht

In Stadshagen zijn in het afgelopen kwartaal zes woninginbraken gepleegd en werden er vijf pogingen tot inbraak gedaan. Dat blijkt uit Misdaad in Kaart, het digitale overzicht van de politie met woninginbraken. Met name in oktober bleek het in Stadshagen raak. Toen werd er tweemaal ingebroken en probeerde men het driemaal.

Holtenbroek en Aa-landen scoren hoog op misdaadkaart
Stadshagen loopt daarmee in de pas met andere wijken, waar zelfs nog iets meer wordt ingebroken. Met name Holtenbroek en de Aa-landen springen er in Zwolle uit: daar werd per wijk negentien keer ingebroken in de laatste periode.

Vijftig inbraken
StadshagenNieuws publiceerde eerder cijfers van woninginbraken in de wijk, verkregen van de politie. Daaruit blijkt dat er vijftig keer werd ingebroken in een jaar tijd in de wijk. Met name woningen aan de uitgangen van de wijk en langs donkere of natuurlijke plekken zijn doelwit van inbrekers.

Reageer op dit artikel

reacties

Meer nieuws uit Stadshagen:

2 reacties op 'Woninginbraken in Stadshagen in kaart gebracht' »

  • m schreef:

    Vannacht werd erbij ons aangebeld. Toen we uit het raam keken reed er een witte caddy weg. Deze kwam weer terug om te kijken of wij open deden. Wees alert. Het gaat om een nieuw model.

  • M.G. schreef:

    bij ons is in 2012 ingebroken, we woonden in de wijk De Hoven
    gelukkig waren we niet thuis. een inbraak is zowiezo vreselijk maar om eerlijk te zijn wil ik er ook niet bij zijn met een paar jonge kinderen. er was die periode ook al heel veel ingebroken bij woningen in De Hoven. Erg eng allemaal
    Maar wat M. net schreef…..bij ons is ook een keer heel laat /vroeg in de ochtend aangebeld. Je schrikt je echt een hoedje want tja waarom belt er iemand op zo/n raar tijdstip bij je aan…..best eng allemaal

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!