Verkiezingen: welke thema’s in Stadshagen spelen een rol?

zaterdag 2 november 2013 16 reacties
Verkiezingen: welke thema’s in Stadshagen spelen een rol?

Aan het eind van november presenteren de lokale partijen van Zwolle hun verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar. Daarin staat ook vaak Stadshagen als één van de grotere wijken van Zwolle beschreven. De partijen zullen hun visie op wat er met de wijk moet gebeuren neerzetten. Maar wat willen de Stadshagenaren zelf?

Toen verkeersknip issue, en nu?
Help de (aanstormende) gemeenteraadsleden met het schrijven van hun programma en geef aan wat Stadshagen mist, wat er moet veranderen of waarover grote zorgen heersen. Bij de vorige verkiezingen waren bijvoorbeeld de verkeersknip en verkeersveiligheid een groot punt. De verkeersknip is gebleven, maar aan de verkeersveiligheid is in de afgelopen collegeperiode wel gewerkt.

Ideeën, opmerkingen, tips of zorgen voor de raadsleden? Schrijf ze in de reacties en laat politiek Zwolle weten wat er onder de inwoners van Stadshagen leeft.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!