Peiling: hoe divers is het winkelcentrum van Stadshagen?

maandag 4 november 2013 43 reacties
Peiling: hoe divers is het winkelcentrum van Stadshagen?

Twee bakkers (en twee supermarkten die brood verkopen), twee bloemenkramen, twee drogisten en met de komst van Electronic Partner op de Belvederelaan straks ook twee elektronicazaken in en rond één winkelcentrum. De discussie onder lezers van deze website laaide op bij de komst van een tweede bakker: is er sprake van dubbeling van ondernemers in het winkelcentrum van Stadshagen? Concurreren deze ondernemers zich kapot of is het juist een aanvulling voor de wijk? Concurreren deze ondernemers zich kapot of is het juist een aanvulling voor de wijk?

StadshagenNieuws is benieuwd naar hoe de lezer kijkt tegen de invulling van de winkels in het winkelcentrum van Stadshagen. Is het juist goed om keuze te hebben tussen meerdere winkels uit dezelfde branche? Mist u winkels? Is het winkelcentrum wel divers genoeg?

Vul daarnaast ook de nieuwe peiling in: Ik vind de diversiteit aan winkels in het winkelcentrum van Stadshagen…

Ik vind de diversiteit aan winkels in het winkelcentrum van Stadshagen...

 • Matig (54%, 140 stemmen)
 • Slecht (25%, 64 stemmen)
 • Goed (18%, 47 stemmen)
 • Uitstekend (3%, 7 stemmen)

Aantal stemmen: 258

Laden ... Laden ...

Reageer op dit artikel

reacties

Meer nieuws uit Stadshagen:

43 reacties op 'Peiling: hoe divers is het winkelcentrum van Stadshagen?' »

 • boodschapper schreef:

  C1000 terug i.p.v. Jumbo zou op zich al een grote verbetering zijn!!

 • Brigitte schreef:

  Helemaal mee eens boodschapper, Jumbo is niks!!

 • Stadshagen City schreef:

  C1000 is overgenomen door Jumbo, dus hoezo C1000 terug?

 • boodschapper schreef:

  Aanbiedingen van C1000 en kwaliteit van brood en vleeswaren vond ik persoonlijk bij de C1000 aanzienlijk beter dan nu bij Jumbo.

 • snitsel schreef:

  Een Grotere Hema die ook gebak en vleeswaren verkoopt en een Action en Lidl…zouden zeer welkom zijn en dat zijn met mij zeer veel mensen eens!!

 • karin schreef:

  snitsel nog meer gebak.???

 • Stadshagen City schreef:

  Snitsel en anderen waar moeten al die winkels dan komen in het huidige winkelcentrum. Het is wat het is, wees daar tevreden mee.

 • snitsel schreef:

  Stadshagen City, er ligt aan de overkant van het parkeerterrein een aardig groot stuk Braak land, daar kunnen diverse winkels op gebouwd worden…Stadshagen groeit dus zullen ze met de winkels mee moeten groeien.

 • snitsel schreef:

  Karin, Het Hema gebak is gewoon super kwaliteit en goed betaalbaar.

 • Jenny Pit schreef:

  Ben het met een aantal mensen hier eens: de bloemenkraam bij het gezondheidshuis levert super kwaliteit, laat die dus blijven! Ook met de mensen die graag een Lidl/ Aldi/ Action of een schoenenwinkel willen, ben ik het eens.

  Kaasboer en groentenman hebben we hier ooit gehad, zijn vertrokken. Zal wel niet rendabel geweest zijn. En ik weet niet of iemand ooit aan de kant van de Kwalitaria heeft gekeken, maar daar ligt een prachtig stuk braakliggende grond, achter de school, tot aan de Wetering aan toe, kan volgens mij best bijgebouwd worden aan die kant! En dat daar doorheen dan een weg met busroute loopt, kan met een kruispunt met verkeerslichten opgelost worden.

 • Jenny Pit schreef:

  En dat je voor hetgeen je mist maar naar andere wijk moet, zoals iemand hier suggereert, kan voor bepaalde groepen knap lastig, zo niet onmogelijk zijn. Te denken valt bijvoorbeeld aan ouderen die niet meer zo goed ter been zijn, mensen met een beperking, hoogzwangere vrouwen, etc…

 • Wouter schreef:

  @Jenny Pit:
  Wat is dan het probleem: het aanbod in het winkelcentrum of de beperkte mobiliteit van die persoon? Ik denk het laatste… Zoek daar dan een oplossing voor. Dat ligt ook in de invloedsfeer van die persoon, het aanpassen van het winkelaanbod niet.

  Verder vind ik het een behoorlijke non-discussie. Iedereen mist wel iets en er is geen ruimte voor extra winkels. Dan ben je dus klaar, we hebben het te doen met de winkels die er nu zitten.

 • Ria ten Klei schreef:

  de diversiteit aan winkels kan hier wat mij betreft ook beter. zo mis ik hier echt een action, een schoenenreus en een goedkope kleding winkel zoals henk ten hoor. juist mensen met een kleine beurs hebben behoefte aan goedkope winkels ook wat betreft een supermarkt als aldi of lidl.

 • Jenny Pit schreef:

  @ Wouter: Juist dat mobiliteitsprobleem kan soms niet makkelijk opgelost worden. Er zijn genoeg mensen in de doelgroep die ik eerder noemde, welke geen familie/ kennissen/ buren hebben om met hen daarheen te gaan en echt voor alles op hun eigen wijk aangewezen zijn. Maar dit is wel een discussie die niet over het onderwerp van de peiling gaat, dus wil ik het hier wel bij houden.

 • beton-dorp schreef:

  aldi. boni, hema ,,met vers gebak .en vleeswaren,,
  jeans zaak (goede kleding)
  café, – action ook welkom-

 • lucia schreef:

  action .xenos..en bloemenkraam stadshaagje moet blijfen staan ,,op en top goede kwaliteit bloemen

 • M.G. schreef:

  Ik zou winkels als Scapino of Bristol graag verwelkomen hier in Stadshagen want een schoenenwinkel is toch geen luxe in zo’n grote wijk als Stadshagen, en een Action erbij zou helemaal fantastisch zijn! De Hema mag wat mij betreft ook wel wat groter want jeeee wat is dat een klein winkeltje zeg.
  Ben benieuwd wat er nog staat te veranderen. De komt van EP verbaasde mij echt….ik had dat totaal niet verwacht. Dat daar behoefte aan is…..maar ja

 • m schreef:

  Wat ik een domme set vind is een nieuwe bakker plaatsen terwijl de blokker graag wilde uitbreiden maar dit mocht niet. Wat heeft een bakker voor meerwaarde. Je hebt bakkerij bart die ik het gun, ah jumbo voor brood en lekkere broodjes delifrance en gebak bij multivlaai. Dus zie het niet als meerwaarde dat blom is gekomen. Ja voor de verhuurder omdat blom als enige 5 jaar mag blijven zitten en heeft betaald en de rest van de winkels elk jaar opnieuw hun jaar contract verlengen. Ik was voor uitbreiding gegaan van de blokker en primera was op de hoek gaan zitten.
  Er was genoeg animo om op de hoek te zitten maar waarom koos de verhuurder dit? Kijk je naar de hulpvraag van de wijk? Nee.
  Schoenenwinkel zou top zijn!

 • m schreef:

  Ps door de uitbreiding winkelcentrum zwolle zuid kan stadshagen niet uitbouwen. Dit zou komen op het braakland…..

 • bennie schreef:

  Ik mis ook burgerking of kfc in stadshagen… (nee geen vieze mndonals.Soms is de enige snackbar zo druk dat we maar naar andere wijk gaan. Verder is winkelcentrum erg kil en ongezellig en omdat er geen lidl of aldi zit gaan wij altijd naar de aa landen waar parkeren ook fijner is dan in stadshagen in die parkeer garage. Enne please geen vieze mndonals….. hebben we helaas al 3 van

 • Stadshagen City schreef:

  Gelukkig is het voer van KFC en burger king wel lekker….

 • Petra schreef:

  Ik mis maar één ding, een gezellig buurtcafé

 • hans schreef:

  Ja dat inderdaad een goed plan zijn, hier een buurtcafe.

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!