Sinterklaas bezoekt Stadshagen op 23 november

dinsdag 5 november 2013
Sinterklaas bezoekt Stadshagen op 23 november

Goed nieuws voor alle kinderen in Stadshagen! Ook dit jaar heeft de Sint onze wijk Stadshagen weer in zijn agenda staan. Hij voelt zich altijd enorm welkom en de Pieten verheugen zich weer op het smullen met zoveel mogelijk kinderen in Stadshagen. Sinterklaas hoopt weer aan te komen bij de Milligerplas in Stadshagen op zaterdag 23 november 2013.

Na zijn aankomst in de haven gaan de Sint en zijn Pieten daarna in vrolijke optocht met alle Pieten en kinderen door de wijk. In het winkelcentrum wacht hem een warm welkom en daarna gaan hij en zijn trouwe vrienden naar het Cultuurhuis voor een Meet & Greet met alle kinderen. Jij bent er toch ook bij?

Programma
13.30u: Aankomst Milligerplas
14.00u: Start optocht door de wijk
15.00u: Aankomst Winkelcentrum Stadshagen
15.30u: Meet & Greet in Cultuurhuis

Ook vorig jaar was de intocht van Sinterklaas in onze wijk een groot succes. De kade van de Stadshagense haven stond vol kinderen, niet alleen uit Stadshagen, maar ook van elders uit Zwolle kwamen ze vanwege het gezellige karakter van het feest. De ietwat mystieke sfeer door het mistige weer en het wachten op de Sint maakte er een spannende maar gezellige sfeer van. En hoe groot was de vreugde toen de Pieten zich al voor de komst van Sinterklaas tussen het publiek mengden. Bekijk hier de foto’s van de intocht van vorig jaar.

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!