Allio kinderopvang wordt Partou

woensdag 11 december 2013
Allio kinderopvang wordt Partou

Met ingang van 1 januari 2014 gaan Allio, Partou, skon kinderopvang en Gastouderopvang Nederland samen verder als één organisatie onder de naam Partou.

In een markt waarin de vraag naar kinderopvang nog steeds niet is gestabiliseerd, biedt deze bundeling van krachten Partou de ruimte om haar positie te verstevigen.
Als organisatie met een sterke maatschappelijke verantwoordelijkheid, biedt deze herinrichting Partou de ruimte om te blijven investeren in de kwaliteit van kinderopvang, waarbij de zorg voor en de ontwikkeling van het kind centraal staan. Ook kan hierdoor beter worden ingespeeld op de veranderende behoeftes van ouders zoals de wens van een meer flexibel aanbod en meer aandacht voor de communicatie met ouders. Daarnaast draagt de herinrichting bij aan een efficiëntere bedrijfsvoering.

Eén organisatie betekent ook één merknaam. Met ingang van 1 januari 2014 gaan Allio, Partou, skon kinderopvang en Gastouderopvang Nederland daarom formeel verder onder de naam Partou. De naam Partou staat voor gastvrij, open, overal, voor iedereen. Kenmerken die uitstekend passen bij wat Partou als organisatie willen uitdragen.

De omzetting naar de nieuwe merknaam zal geleidelijk plaatsvinden. Vanaf 1 januari treffen de klanten de naam Partou aan op formele correspondentie zoals facturatie, bankafschriften en contracten. De Allio kinderverblijven en alle overige middelen zien er dan echter nog als vanouds uit.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!