Hoog aantal woninginbraken in Stadshagen

dinsdag 12 november 2013 8 reacties
Hoog aantal woninginbraken in Stadshagen

Sinds het begin van november zijn er in Stadshagen binnen elf dagen tijd al zes woninginbraken gepleegd. Vier keer werd er een poging tot een inbraak gedaan. Dat blijkt uit Misdaad in Kaart, een overzicht van de politie met inbraken in de wijk. Er lijkt een sterke toename van het aantal inbraken of pogingen daartoe in vergelijking met de maanden daarvoor.

Toename inbraken
In de twee-en-een-halve maand voor november werden er net zoveel meldingen van inbraak en pogingen daartoe gedaan in Stadshagen als in de eerste elf dagen van november. Inbrekers maken gebruik van de donkere dagen. Daarom is de politie een campagne begonnen om het aantal inbraken tegen te gaan. Zo is het aan te raden om een lichtje te laten branden om te voorkomen dat u een donker huis achterlaat.

Meld verdachte situaties
Daarnaast is het van groot belang om verdachte situaties of mensen te melden. Daarmee bespaart u mogelijk veel leed en helpt u de politie eventuele inbraken in de kiem te smoren of zelfs op te lossen. Meer weten over hoe u uw huis beveiligt tegen woninginbraken en waarom u verdachte situaties snel moet melden? Lees hier alle tips!

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!