Fietser gewond bij ongeval Frankhuizerallee, dader doorgereden

dinsdag 12 november 2013 17 reacties
Fietser gewond bij ongeval Frankhuizerallee, dader doorgereden

Op de kruising van de Frankhuizerallee met de Belvederelaan is dinsdagmiddag een fietser gewond geraakt bij een ongeval. Hulpdiensten spoedden naar de wijk om de gewonde persoon te helpen. Volgens een familielid gaat het om een vrouw die ernstig gewond is geraakt. De dader zou zijn doorgereden. De broer van het slachtoffer, voetballer Anco Jansen van De Graafschap, vraagt of iemand iets van het ongeval heeft gezien.

Het ongeval gebeurde aan het begin van de middag. Een ambulance en drie politiewagens kwamen bij het ongeval ter plaatse. Volgens voetballer Jansen heeft zijn zus ernstig letsel overgehouden aan et ongeval.

Het is niet de eerste keer dat een fietser gewond raakt op dit kruispunt. De veiligheid van fietsers in Stadshagen is al langer een heikel punt. Met name op de Belvederelaan is het vaak net niet raak en soms, zoals dinsdagmiddag, helaas ook wel. Verderop aan de Belvederelaan kruisend met het Twistvlietpad zijn inmiddels maatregelen genomen om de fietsers te beschermen.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!