Fietser gewond bij ongeval Frankhuizerallee, dader doorgereden

dinsdag 12 november 2013 17 reacties
Fietser gewond bij ongeval Frankhuizerallee, dader doorgereden

Op de kruising van de Frankhuizerallee met de Belvederelaan is dinsdagmiddag een fietser gewond geraakt bij een ongeval. Hulpdiensten spoedden naar de wijk om de gewonde persoon te helpen. Volgens een familielid gaat het om een vrouw die ernstig gewond is geraakt. De dader zou zijn doorgereden. De broer van het slachtoffer, voetballer Anco Jansen van De Graafschap, vraagt of iemand iets van het ongeval heeft gezien.

Het ongeval gebeurde aan het begin van de middag. Een ambulance en drie politiewagens kwamen bij het ongeval ter plaatse. Volgens voetballer Jansen heeft zijn zus ernstig letsel overgehouden aan et ongeval.

Het is niet de eerste keer dat een fietser gewond raakt op dit kruispunt. De veiligheid van fietsers in Stadshagen is al langer een heikel punt. Met name op de Belvederelaan is het vaak net niet raak en soms, zoals dinsdagmiddag, helaas ook wel. Verderop aan de Belvederelaan kruisend met het Twistvlietpad zijn inmiddels maatregelen genomen om de fietsers te beschermen.

Reageer op dit artikel

reacties

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

17 reacties op 'Fietser gewond bij ongeval Frankhuizerallee, dader doorgereden' »

 • Mariette schreef:

  Ongeluk??? Ze is gevallen… mijn vriend hielp ter plaatse!!!

 • oke schreef:

  Oh dat maakt het verhaal anders. Maar het blijft een -pas-op-let-op- kruispunt voor fietsers.

 • oke schreef:

  Wel erg veel politie trouwens voor een val partij

 • m.post schreef:

  Ik heb via twitter vernomen dat de vrouw is aangereden en dat de dader is doorgereden. De vrouw is met zwaar letsel is meegenomen naar het ziekenhuis.

 • Manon schreef:

  Zag net een oproep van een familielid op twitter….Dat ze op zoek zijn naar diegene die haar heeft aangereden. Schijnt te zijn doorgereden…..

 • Jeroen schreef:

  Oké gevallen, aangereden wat is het? Misschien een bijna ongeluk? Geen contact maar schrik reactie etc fietser gevallen bestuurder niks gezien/gemerkt?

 • WuitZ schreef:

  Is het belangrijk om te weten dat haar broer voetballer is bij De Graafschap???

 • Bezoeker schreef:

  Maakt het het ongeval ernstiger nu het familie is van een bekende voetballer???

 • daf schreef:

  Klote plek als je de situatie niet kent (en richting het winkelcentrum zal dat om vele mensen per dag gaan)
  Je verwacht normaal geen fietsers van rechts aan “jouw” kant van de weg als je daar aan komt rijden, die fietsen normaal aan de andere kant.

 • ads schreef:

  Klopt.. ik heb ook al n keer n discussie gehad (als fietser) met n automobilist die me bijna van de fiets reed. Hij was kwaad omdat ik daar niet hoorde te fietsen… moest hem 3 meter naar achter laten rijden om hem te laten zien dat er toch echt twee pijlen op de weg staan en de fietsers dus van beide kanten komen….. lastig.

 • bert schreef:

  Kan de voetballer hier ook nog een toelichting geven op de theesplitsing? Het is onduidelijk of het hier gaat om de rooibos/groene thee of earlgray/citroen thee splitsing

 • piet schreef:

  Zoooo drie politiebusjes , mmm waren zeker in de buurt op bezoek bij het koffiehuis aan de theesplitsing of waren ze opgetwitterd door een bekende voetballer van de graafschap (nooit van gehoord maar goed dat terzijde terwijl er hier wel wordt gedacht dat die informatie er toe doet, beetje naief).

  Gevallen of aangereden of gevallen door aanrijding of geschrokken kon de fiets niet meer in bedwang houden en toen gevallen.

  Het is een rot punt waar je zeer goed moet uitkijken als automobilist maar wat je niet of slecht kunt zien zijn de fietser die van de frankhuizerallee afkomen (je achterop fietsen dus) en afslaan die denken dat ze dan ook maar voorrang moeten krijgen als je met je auto daar al staat.

 • uit Stadshagen schreef:

  Beetje lullig om grapjes te maken over een schrijffout van iemand waarvan zijn zus ernstig gewond in het ziekenhuis ligt.

 • Bertus schreef:

  Typische zure reacties, Stadshagen eigen. Iemand raakt gewond en we gaan zitten fitten op een schrijffout van een bezorgd familielid. GET A LIFE.

  Ik hoop dat de zaak snel wordt opgelost voor deze familie

 • Anco jansen schreef:

  Hallo mariette….. Zou graag even met u in contact komen. Ik heb mijn emailadres toegevoegd Gr. Anco Jansen

 • Fons Osseweijer schreef:

  De tijd moet men goed opschrijven. 11:30 was de hulpverlening al op gang! ik woon in het blevédèrecomplex aan dit kruispunt, het is er heel erg onoverzichtelijk. Het was keidruk rond die tijd!

 • Mariette schreef:

  Hallo Anco,
  mijn vriend wil graag weten hoe het met je zus gaat.
  zijn mail is martijnbakkertje@gmail.com dan kunnen jullie even bellen.
  Groet Mariette

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!