Getuigen belaagd meisje aan Frankhuizerallee gezocht

zaterdag 16 november 2013 3 reacties
Getuigen belaagd meisje aan Frankhuizerallee gezocht

De politie is op zoek naar getuigen – waarvan twee specifieke – in verband met de belaging van een 16-jarig meisje uit Hattemerbroek op de de Frankhuizerallee vrijdagochtend 15 november rond 6.45 uur.

Het slachtoffer fietste hier over een bruggetje toen ze door een man op een fiets werd aangesproken. Deze man deed haar oneerbare voorstellen en pakte haar vast. Toen er een busje aan kwam rijden en het meisje om hulp riep, sloeg hij haar in haar gezicht en duwde haar op de grond. Hij ging er vervolgens vandoor richting het Twistvlietpad. De bestuurder van het busje en een andere man die op deze locatie werd opgepikt, hebben het meisje geholpen en zijn voor haar veiligheid achter haar aangereden naar haar plaats van bestemming. De politie wil graag met deze heren in contact komen, omdat zij de verdachte mogelijk ook gezien hebben. Zij reden in een witte bestel-/werkbus. Eventuele andere getuigen worden eveneens verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Reageer op dit artikel

reacties

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

3 reacties op 'Getuigen belaagd meisje aan Frankhuizerallee gezocht' »

  • Joene schreef:

    Top van die mensen in de witte bus!

  • ma schreef:

    Ja echt top van die mensen in de bus, als zij er niet waren geweest was het misschien heel anders afgelopen.. dus ik hoop dat ze dit lezen en zich melden, kan ik ze bedanken. De moeder van het slachtoffer

  • Stadshagen City schreef:

    Sterkte met u dochter “ma” kan me voorstellen dat dit heel veel impact heeft en klasse wat die mensen van dat busje hebben gedaan.

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!