Spandoek MS-fonds gestolen bij winkelcentrum

maandag 18 november 2013 3 reacties
Spandoek MS-fonds gestolen bij winkelcentrum

Onverlaten hebben een spandoek van het MS Fonds gestolen dat bij het winkelcentrum van Stadshagen hing, pal naast het Stadshagenpark. Het spandoek hing er wegens de collecteweek voor MS. Er is veel onderzoek nodig naar de ziekte, omdat de oorzaak moeilijk te achterhalen valt. Hierbij een nadrukkelijke oproep om het spandoek weer terug te hangen.

Spandoek ineens weg
Multiples Sclerose is een soms ernstige neurologische aandoening waar in de Benelux één op de duizend mensen aan lijden. De diefstal viel vrijwilligers van het MS Fonds maandag op, toen op de plek leeg was waar een dag eerder nog een spandoek hing.

Geld voor MS Fonds is broodnodig
Heb je iets gezien, heb je een vermoeden wie de dader is of heb je het spandoek wellicht zelf weggehaald? Help het spandoek weer terug te krijgen. Aandacht voor ernstige ziektes is belangrijk, vrijwilligers (die vaak zelf de aandoening hebben of mensen kennen die eronder lijden) werken hard voor de inzameling van broodnodig geld.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!