CSV’28 hoopt op inschrijvingen glasvezel Stadshagen

zondag 24 november 2013 10 reacties
CSV’28 hoopt op inschrijvingen glasvezel Stadshagen

Voetbalclub CSV’28 in Stadshagen hoopt dat mensen bij aanmelding van glasvezel bij het bedrijf Reggefiber de naam van de voetbalclub boven het formulier schrijven. Daarmee krijgt de voetbalclub geld van het glasvezelbedrijf. Reggefiber heeft CSV’28 benaderd voor de verenigingsactie. “En dat doen wij graag”, aldus Tonie Welmers, bestuurslid PR & Commerciële Zaken, “want daarmee spekken wij onze clubkas!”

Bijdrage clubkas
Voor iedere aanmelding die via CSV’28 binnenkomt, krijgt de vereniging een bijdrage van Reggefiber. Kiest de Stadshagenaar bovendien voor de providers KPN, Telfort of Scarlet, dan ontvangt de club ook van deze providers een bijdrage. Het enige wat mensen die zich aanmelden voor glasvezel hoeven te doen is de clubnaam boven het formulier te plaatsen. De verenigingsactie geldt trouwens ook voor het deel van Stadshagen dat al voorzien is van glasvezel.

Dertig procent
Begin 2013 heeft Reggefiber de helft van Stadshagen voorzien van een glasvezelnetwerk. Nu is de andere helft van Stadshagen aan de beurt met 4700 woningen. Het netwerk wordt alleen gebouwd wanneer dertig procent zich voor 11 januari 2014 aanmeldt voor een dienst bij een provider. Op 25 november is er een informatiebijeenkomst in het Cultuurhuis aan de Werkerlaan. Daar zijn ook aantal providers aanwezig om informatie te verstrekken.

Reageer op dit artikel

reacties

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

10 reacties op 'CSV’28 hoopt op inschrijvingen glasvezel Stadshagen' »

 • RonaldL schreef:

  Toch snap ik de juich verhalen niet. Heb uiteraard ook even gekeken, maar behalve upload snelheid ga ik er niks op vooruit. Moet dan wel ineens maandelijks apparatuur gaan huren die ik nu al heb. Snap wel dat de andere kant geen 30% haalde. Maar goed, wens ze het allerbeste, maar voor mij nu niet.

 • Kees schreef:

  Heeft voor mij ook geen enkele meerwaarde en trouwens veeeeels te duur!

  Online.nl veel goedkoper.

 • R4hn schreef:

  tevreden met ziggo zakelijk. ik ga niet direct voor goedkoop want online.nl met glasvezel vergelijken is appels met peren vergelijken. glasvezel is stadshagen is ruim 2 jaar te laat en dat is gewoon een feit! bij milligen kunnen nu alle straten open want er is geen rekening gehouden met glasvezel ( ligt geen hdpe buis) en dit terwijl de meeste huizen na 2003 gebouwd zijn.

 • Dennis schreef:

  Inderdaad RonaldL. Daar komt nog bij dat je minder tv zenders krijgt dan bij Ziggo.

 • Henk schreef:

  ligt aan welk pakket je hebt, sommige glasvezel providers hebben meer dan de 60 zenders die Ziggo in haar standaard pakket heeft.

 • Jan schreef:

  Pluspunt glasvezel ten opzichte van Ziggo:
  Veel hogere upload!
  Voorbereidt op de toekomst!

  Nadeel glasvezel ten opzichte van Ziggo:
  Slechtere HD beeld kwaliteit op dit moment
  Minder zenders zonder extra kosten
  In veel gevallen aanpassing nodig van infrastructuur in huis!
  Stabiliteit (Volg al een tijdje Fora op tweakers van glasvezel, en er zijn vaak storingen) Ik heb bij Ziggo nog nooit een storing gehad.

 • Weet ik ook wel schreef:

  het zenderpakket via Glasvezel is zonder HD; daarvoor betaal je extra.
  Daardoor lijkt glasvezel goedkoper, maar dat valt in de praktijk tegen.

  Daarnaast heeft bijna iedereen een draadloos netwerk in huis dus tot aan de router gaat het nog met ‘die’ zgn upload/download snelheid.

  Vergelijk de aanbieders goed met elkaar.

 • Henk schreef:

  gelukkig heb ik dan een goeie router gekocht die wel draadloos de up/down volle mep door geeft. ook daar voor geld..

  vergelijk de routers goed met elkaar.

 • Jan schreef:

  @henk draadloos ga je nooit hetzelfde halen als bij bedraad, of je moet het bij 1 apparaat houden. Bij elk extra apparaat halveert de snelheid van je Wifi.

 • Henk schreef:

  Of gewoon goeie apparatuur kopen, ik haal up en down de volle mep. ik denk Jan dat je het word ”stabiel” had moeten gebruiken want dat is een draadloze verbinding niet..en bedraad weer wel..

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!