CSV’28 hoopt op inschrijvingen glasvezel Stadshagen

Voetbalclub CSV’28 in Stadshagen hoopt dat mensen bij aanmelding van glasvezel bij het bedrijf Reggefiber de naam van de voetbalclub boven het formulier schrijven. Daarmee krijgt de voetbalclub geld van het glasvezelbedrijf. Reggefiber heeft CSV’28 benaderd voor de verenigingsactie. “En dat doen wij graag”, aldus Tonie Welmers, bestuurslid PR & Commerciële Zaken, “want daarmee spekken wij onze clubkas!”

Bijdrage clubkas
Voor iedere aanmelding die via CSV’28 binnenkomt, krijgt de vereniging een bijdrage van Reggefiber. Kiest de Stadshagenaar bovendien voor de providers KPN, Telfort of Scarlet, dan ontvangt de club ook van deze providers een bijdrage. Het enige wat mensen die zich aanmelden voor glasvezel hoeven te doen is de clubnaam boven het formulier te plaatsen. De verenigingsactie geldt trouwens ook voor het deel van Stadshagen dat al voorzien is van glasvezel.

Dertig procent
Begin 2013 heeft Reggefiber de helft van Stadshagen voorzien van een glasvezelnetwerk. Nu is de andere helft van Stadshagen aan de beurt met 4700 woningen. Het netwerk wordt alleen gebouwd wanneer dertig procent zich voor 11 januari 2014 aanmeldt voor een dienst bij een provider. Op 25 november is er een informatiebijeenkomst in het Cultuurhuis aan de Werkerlaan. Daar zijn ook aantal providers aanwezig om informatie te verstrekken.