Weer ongeluk met fietser Belvederelaan

woensdag 27 november 2013 39 reacties
Weer ongeluk met fietser Belvederelaan

Aan de Belvederelaan heeft weer een ongeluk plaatsgevonden met een fietser. Ditmaal was het raak bij de recent aangepakte fietsoversteek bij het Twistvlietpad. Daar werd een fietser door een auto aangereden. De toestand van het slachtoffer is nog niet bekend.

Op Twitter werd door diverse wijkgenoten opgeroepen om het aantal ongevallen een halt toe te roepen. De weg is al langer een zorg bij Stadshagenaren, omdat druk autoverkeer en fietsverkeer elkaar tijdens de spits tegenkomen. Het leidde tot aanpassing van de fietsoversteek bij de Belvederelaan en het Twistvlietpad.

Overigens zetten sommige lezers op deze site ook vraagtekens bij nog meer verkeersmaatregelen. Volgens hen ligt er ook een grote verantwoordelijkheid bij de verkeersdeelnemers zelf. Er zijn tegelijkertijd veel klachten over te snel rijdende auto’s op onder meer de Frankhuizerallee en de Belvederelaan.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!