Alweer aanrijding op fietsoversteek Belvédèrelaan

vrijdag 6 december 2013 30 reacties
Alweer aanrijding op fietsoversteek Belvédèrelaan

Voor de vierde keer in een maand tijd was het raak op de Belvédèrelaan, dit keer op de fietsoversteek van het Twistvlietpad over de Belvédèrelaan. Vrijdag aan het begin van de middag botste een jongen met zijn fiets tegen een bestelbus die hem, naar het lijkt, geen voorrang heeft gegeven.

Het is het zoveelste ongeval in korte tijd op de Belvédèrelaan. Zowel op de fietsoversteek van het Twistvlietpad over de Belvédèrelaan, als kruising van de Belvédèrelaan en de Frankhuizerallee vinden de laatste tijd opvallend veel ongelukken en bijna-ongelukken plaats. De fietsoversteek Twistvlietpad-Belvédèrelaan is afgelopen zomer nog groots onder handen genomen waardoor het overzichtelijker moest worden, maar het lijkt er vooralsnog niet op dat het daarmee ook veiliger is geworden.

De jongen die vrijdagmiddag met zijn fiets tegen de bestelbus botste kon na een kort onderzoek in de ambulance – en met de schrik nog in de benen – gelukkig gewoon naar huis.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!