Speciale kerstkoopavond voor personeel en vrijwilligers Zonnehuisgroep IJssel-Vecht

woensdag 11 december 2013 1 reactie
Speciale kerstkoopavond voor personeel en vrijwilligers Zonnehuisgroep IJssel-Vecht

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht heeft dit jaar besloten haar personeel wel een heel speciaal kerstpakket te schenken. Op dinsdagavond 10 december waren alle 1500 medewerkers en vrijwilligers van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht om 18.00u uitgenodigd in het winkelcentrum van Stadshagen. Daar stonden warme drankjes en iets lekkers klaar, samen met enveloppen met waardebonnen. Elke medewerker/vrijwilliger kreeg vijf waardebonnen om te besteden bij alle winkels in het winkelcentrum.

Veel winkeliers hadden in de weken voorafgaand aan deze speciale koopavond aanbiedingen gecommuniceerd via het intranet van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht. De Broeder Band uit Kampen verzorgde de sfeervolle kerstmuziek. Meteen om 18.00uur was het al een gezellige drukte. De medewerkers en vrijwilligers mochten ook introducees meebrengen en vele werden dan ook vergezeld door partner of gezin. De Wade was opgesierd met kraampjes, vuurkorven en heaters.

Later op de avond werden hapjes geserveerd die gretig aftrek vonden. Ook waren er goede doelen vertegenwoordigd indien men de waardebonnen liever aan een goed doel wilde schenken (o.a. Dichterbij Clowns, stichting Present, KWF Kankerbestrijding en WWF). Er klonken veel positieve geluiden en in veel winkels was het een drukte van belang. De organisatie kijkt terug op een geslaagde avond.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!