Vuurwerkshow aan de Milligerplas

woensdag 25 december 2013 4 reacties
Vuurwerkshow aan de Milligerplas

Op vrijdag 27 december organiseert Schrijver Fireworks een prachtige vuurwerkshow aan de Milligerplas. Vanaf 19.00 uur zal naast de vertrouwde artikelen ook een deel uit het nieuwe assortiment afgestoken gaan worden. Zo wordt er bijvoorbeeld een flowerbed met 3 kilo kruit afgeschoten.

De muzikale omlijsting wordt verzorgt door DJ Hanno van Boven. Na afloop van de vuurwerkshow krijgen de bezoekers een attentie aangeboden.

Deze avond wordt er een selectie uit de collectie gepresenteerd. Het totale assortiment bestaat uit ruim 175 artikelen en is zo opgebouwd dat er naast gerenommeerde vuurwerklijnen ook zeer exclusief vuurwerk in is opgenomen. Dit exclusieve vuurwerk vindt u dan ook nergens anders in Zwolle en ruime omstreken. Uniek dit jaar is een selectie van professionele cakes uit België.

Reageer op dit artikel

reacties

Meer nieuws uit Stadshagen:

4 reacties op 'Vuurwerkshow aan de Milligerplas' »

 • anita schreef:

  leuk, ga weer kijken, hopen dat het weer dit jaar beter is, want vorig jaar was het weer in 1 keer zo slecht, was zo jammer voor de mensen die dit toen opgezet hadden

 • EdvoorVuurwerk schreef:

  Super , hoop dat het weer geen spelbreker zal zijn , altijd leuk een vuurwerk showtje .

 • Jeroen schreef:

  altijd mooi die show’s, alleen ziet het weer er alweer niet top uit, als het nou net als afgelopen avond word straks helder met weinig wind dan teken ik er voor.

 • SPZ schreef:

  Ondanks het toch erg beroerde weer was het erg druk. Voor zover ik begrepen heb was het allemaal consumentenvuurwerk wat er te zien was, en dat heeft nog bet wat potentie.

  Leuk dat dit georganiseerd is.

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!