Christmas Village

woensdag 18 december 2013 25 reacties
Christmas Village

Tijdens de laatste dagen voor de kerst tovert het winkelcentrum zich om tot een kerstdorp. Dit jaar staat glitter & glamour centraal. Het winkelcentrum heeft weer vele gratis verwennerijen voor onze bezoekers in petto!

DJ Etienne LaFaille zorgt voor kerstmuziek in een modern jasje en de Glitterdames lopen rond in prachtige gewaden. Zij zorgen voor een gezellige sfeer en delen wenskaartjes uit waarop je je eigen wens kunt invullen. En met een beetje geluk wordt jouw wens in vervulling gebracht! De hostessen houden je lekker warm met gratis chocolademelk, glühwein en snert. Jouw cadeaus worden kleine kunstwerkjes dankzij de gratis inpakservice. En voor de kinderen zijn er kleine weggevertjes (deze verwennerijen worden aangeboden op maandag 23 december 10.00-20.00u en dinsdag 24 december 9.00-17.00u)

Ouders kunnen op hun gemak boodschappen doen terwijl de kinderen zich vermaken in deChristmas Kids Club van Allio (maandag 23 december 10.00-18.00u en dinsdag 24 december 9.00-17.00u)Christmas village FLYER

Hele gezinnen, broertjes en zusjes, vriendjes of individuele kinderen kunnen op de foto als Dora, Teigetje, Mickey Mouse, Spongebob of sneeuwpop in een prachtig winterlandschap (maandag 23 december 9.00-18.00u). De foto’s staan binnen 24 uur online dus je kunt nog voor de kerst een mooie foto van jezelf downloaden en afdrukken.

Reageer op dit artikel

reacties

Meer nieuws uit Stadshagen:

25 reacties op 'Christmas Village' »

 • Stadshagen City schreef:

  Ik ben geen ondernemer, maar gewoon een inwoner van Stadshagen die klaar is met het gezeur om niets. Daar ze we in Nederland wereldkampioen in geworden. Jammer.

 • Jeanine schreef:

  Kennelijk vinden ze hier dat jij de grootste zeurkous bent, maar afgezien daarvan een fijne jaarwisseling en een gezond en gezegend 2014..

 • Stadshagen city schreef:

  Jeanine, je hebt helemaal gelijk, ik ben de grootste zeurkous hier, ik reageer alleen maar op jouw ongefundeerde commentaar, ontevreden reacties en weet ik wat al niet meer. Daar zit jij duidelijk niet op te wachten dus ga er vooral lekker mee verder, ik vind het alleen klinkklare onzin en dat mag volgens mij. Ga met de organisatoren in gesprek en zorg dat je betrokken wordt bij de organisatie volgend jaar, dan heb je recht van spreken. Een beetje roeptoeteren op deze site leidt nergens toe. Succes ermee in 2014.

 • Jeanine schreef:

  Dank voor je succes wensingen voor 2014.

 • Dam schreef:

  Weet iemand nog de site van de foto’s als dora enz? Thanks alvast

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!