Christmas Village

woensdag 18 december 2013 25 reacties
Christmas Village

Tijdens de laatste dagen voor de kerst tovert het winkelcentrum zich om tot een kerstdorp. Dit jaar staat glitter & glamour centraal. Het winkelcentrum heeft weer vele gratis verwennerijen voor onze bezoekers in petto!

DJ Etienne LaFaille zorgt voor kerstmuziek in een modern jasje en de Glitterdames lopen rond in prachtige gewaden. Zij zorgen voor een gezellige sfeer en delen wenskaartjes uit waarop je je eigen wens kunt invullen. En met een beetje geluk wordt jouw wens in vervulling gebracht! De hostessen houden je lekker warm met gratis chocolademelk, glühwein en snert. Jouw cadeaus worden kleine kunstwerkjes dankzij de gratis inpakservice. En voor de kinderen zijn er kleine weggevertjes (deze verwennerijen worden aangeboden op maandag 23 december 10.00-20.00u en dinsdag 24 december 9.00-17.00u)

Ouders kunnen op hun gemak boodschappen doen terwijl de kinderen zich vermaken in deChristmas Kids Club van Allio (maandag 23 december 10.00-18.00u en dinsdag 24 december 9.00-17.00u)Christmas village FLYER

Hele gezinnen, broertjes en zusjes, vriendjes of individuele kinderen kunnen op de foto als Dora, Teigetje, Mickey Mouse, Spongebob of sneeuwpop in een prachtig winterlandschap (maandag 23 december 9.00-18.00u). De foto’s staan binnen 24 uur online dus je kunt nog voor de kerst een mooie foto van jezelf downloaden en afdrukken.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!