Glasvezel, nu voor heel Stadshagen!

donderdag 19 december 2013 148 reacties
Glasvezel, nu voor heel Stadshagen!

Begin 2013 is de helft van Stadshagen voorzien van een glasvezelnetwerk. Nu is de andere helft van Stadshagen aan de beurt met 4700 woningen. Op zaterdag 21 december is er tussen 10.00u – 16.00u weer een informatiebijeenkomst in het Cultuurhuis. Daar zijn ook aantal providers aanwezig om informatie te verstrekken.

Voor de mensen die CSV’28 willen steunen en op 21 december a.s. een glasvezelabonnement afsluiten doet Reggefiber iets extra’s. Als u op 21 december tijdens de informatiemarkt in het Cultuurhuis een glasvezelabonnement afsluit ontvangt u een luxe kerstpakket. Zo profiteert niet alleen CSV’28, maar ook ú!

Voor alle abonnementen die onder vermelding van CSV’28 worden afgesloten ontvangt CSV’28 een sponsorbijdrage. De voorwaarde is echter dat 30% van alle huishoudens een glasvezelabonnement afsluit. Alleen dan kan het glasvezelnetwerk worden aangelegd en zal CSV’28 de sponsorbijdrage in ontvangst kunnen nemen.

Dus: schrijf bovenaan op het aanmeldformulier CSV’28 en ontvang een luxe kerstpakket en ondersteun hiermee ook CSV’28.
De verenigingsactie geldt trouwens ook voor het deel van Stadshagen dat al voorzien is van glasvezel. Dus heeft u al een glasvezelaansluiting en maakt u er nog geen gebruik van: inschrijven!

Meer informatie?
Reggefiber heeft een Glasvezelservicepunt bij de EP-winkel. Hier kunt u iedere openingsdag terecht voor informatie en voor het inschrijven bij een provider (met natuurlijk de vermelding van CSV’28 op het formulier).
De hele actie loopt tot 11 januari 2014. Dan is er een speciale afsluitingsdag bij CSV’28 voor de laatste inschrijvers.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!