Glasvezel, nu voor heel Stadshagen!

donderdag 19 december 2013 148 reacties
Glasvezel, nu voor heel Stadshagen!

Begin 2013 is de helft van Stadshagen voorzien van een glasvezelnetwerk. Nu is de andere helft van Stadshagen aan de beurt met 4700 woningen. Op zaterdag 21 december is er tussen 10.00u – 16.00u weer een informatiebijeenkomst in het Cultuurhuis. Daar zijn ook aantal providers aanwezig om informatie te verstrekken.

Voor de mensen die CSV’28 willen steunen en op 21 december a.s. een glasvezelabonnement afsluiten doet Reggefiber iets extra’s. Als u op 21 december tijdens de informatiemarkt in het Cultuurhuis een glasvezelabonnement afsluit ontvangt u een luxe kerstpakket. Zo profiteert niet alleen CSV’28, maar ook ú!

Voor alle abonnementen die onder vermelding van CSV’28 worden afgesloten ontvangt CSV’28 een sponsorbijdrage. De voorwaarde is echter dat 30% van alle huishoudens een glasvezelabonnement afsluit. Alleen dan kan het glasvezelnetwerk worden aangelegd en zal CSV’28 de sponsorbijdrage in ontvangst kunnen nemen.

Dus: schrijf bovenaan op het aanmeldformulier CSV’28 en ontvang een luxe kerstpakket en ondersteun hiermee ook CSV’28.
De verenigingsactie geldt trouwens ook voor het deel van Stadshagen dat al voorzien is van glasvezel. Dus heeft u al een glasvezelaansluiting en maakt u er nog geen gebruik van: inschrijven!

Meer informatie?
Reggefiber heeft een Glasvezelservicepunt bij de EP-winkel. Hier kunt u iedere openingsdag terecht voor informatie en voor het inschrijven bij een provider (met natuurlijk de vermelding van CSV’28 op het formulier).
De hele actie loopt tot 11 januari 2014. Dan is er een speciale afsluitingsdag bij CSV’28 voor de laatste inschrijvers.

Reageer op dit artikel

reacties

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

148 reacties op 'Glasvezel, nu voor heel Stadshagen!' »

 • Pieter schreef:

  Zeker wel goed door gelezen , je moet alleen het glas niet afnemen bij die oneerlijke colporteurs. Je kunt niet alle aanbieders als oneerlijk beschouwen en als je op de snelheid doelt kun je ziggo er ook bij zetten als oneerlijk.

 • jean schreef:

  Zijn er dan ook eerlijke glasvezel colporteurs? Wij hadden hier in de straat stelenede colporteurs van Lijbrandt!
  Ziggo heeft géén colporteurs!

 • Pieter schreef:

  Er zijn wel degeijke eerlijke glas aanbieders , colporteurs zijn voor mij bij definitie al niet te vertrouwen.

  Ziggo heeft wel degelijk colporteurs hoor , het zij aan de deur of aan de telefoon. Google er maar eens op , ik wist t ook niet maar na ff googlen wel.

 • jean schreef:

  Wie zijn volgens jou dan eerlijke glasaanbieders?

 • jean schreef:

  En toen was het stil (ik had ook niet anders verwacht) !

 • Jeroen schreef:

  Jean doe eens niet arrogant niet alles draait om jou antwoord te geven en misschien heeft pieter wel een leven buiten internet om itt jou.

 • Jean schreef:

  Hallo Jeroen, wij weten beide wel beter!

 • Pieter schreef:

  Jammer Jean dat je zo reageerde , ik had je best wel antwoord willen geven op je vraag maar nu heb ik daar geen zin meer aan je hebt t voor elkaar en de zoveelste lezer hier voor de virtuele schenen geschopt, Bravo.

  !!!!!!!!!!!! Ik had ook niet anders verwacht !!!!!!!!

 • Jean schreef:

  Hallo Pieter, als je inderdaad ook maar één glasvezel aanbieder had kunnen vinden die volledig betrouwbaar is, had je deze met heel veel plezier hier neergezet, al was maar om te gniffelen om mij mijn ongelijk aan te kunnen tonen,maar dat is je dus niet gelukt!

  Ook voor jou geldt: we weten beide wel beter!

  Ik snap werkelijk niet waarom jullie glasvezel zo verdedigen terwijl jullie weten dat er zoveel problemen met zijn, nogmaals googel maar eens op: “Problemen met glasvezel”.

  Staan jullie er wel bij stil dat jullie wellicht twijfelende mensen overhalen die veel kosten maken en straks met de glasvezel problemen zitten?

  Ik heb 2 buren die glasvezel aangeschaft hebben, de ene is dolblij dat hij sinds een paar dagen weer terug is bij Ziggo en de andere (een zzp’er) zit in zak en as want hij heeft een glasvezelaansluiting maar hij doet het NIET, er komt géén enkel signaal binnen, waarschijnlijk is het modem kapot of er is iets anders aan de hand maar de verbindingsfout is nog niet gevonden!

 • Jean schreef:

  Zal Reggefiber nu ook weer komen met de reactie: “We hebben de 30% net niet gehaald, maar we gaan toch glasvezel aanleggen”?

 • hagen schreef:

  Jean, Reggefiber doet dat landelijk zeggen dat er 30% gehaalt moet worden eer ze gaan beginnen.
  Of die 30% wel of niet is gehaald zal voor iedereen gissen blijven maar er zal altijd worden gestart. (Lees ik op fora)
  Het is ook hoeveel de gemeente in het potje legt want ook die heeft inspraak in de aanleg en over wel of niet.

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!