’t Hoge Huis in Werkeren bereikt ‘hoogtepunt’

vrijdag 12 juni 2009

Het zorgappartementencomplex ’t Hoge Huis bereikt vrijdag het hoogste punt, een belangrijke stap in het proces van nieuwbouw. Het complex wordt gebouwd aan de rand van Werkeren en is een eye-catcher. Het licht gebogen gebouw aan het water moet plek bieden voor sociale huur en riant wonen.

Een bouwvakker werkt op één van de verdiepingen van 't Hoge Huis

Vrijdag werd er nog druk gewerkt door bouwlieden aan het gebouw, dat naar verwachting over een half jaar klaar is. Toch mogen de eerste toekomstige bewoners een kijkje nemen in de appartementen op de begane grond.

De zorg in het zorgappartementencomplex wordt straks geleverd door het nabijgelegen Zonnehuis. Van daaruit zal Zorgcombinatie Zwolle hulp bieden aan de bewoners op de hoek van de Bonkenhavenlaan en de Canneveltstraat. Naast de appartementen komt in het gebouw ook een terras en een overdekte garage. De appartementen worden verhuurd in samenwerking met woningcorporatie SWZ en Zorgcombinatie Zwolle.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!