Inschrijving 10 km Stadshagenrun al vol

dinsdag 28 september 2010

Slechts 3 weken voor het startschot heeft zich al het maximum van 500 deelnemers ingeschreven voor de 10 kilometer van de Stadshagenrun op zaterdag 16 oktober 2010. Voor de afstand van 5 kilometer is er daarentegen nog voldoende plek, dus sportieve inwoners van Zwolle kunnen zich nog steeds voor die afstand inschrijven. Dit jaar wordt alweer de derde editie van de Stadshagenrun georganiseerd waarbij deelnemers 5 of 10 km kunnen lopen. Voor de kinderen wordt een spreciale kidsrun van 1 km georganiseerd.

Voor de afstand van 5 kilometer hebben zich tot nu toe rond de 300 deelnemers ingeschreven. Het maximum aantal voor deze afstand ligt op 450 deelnemers. Voor de kidsrun is er met ruim 250 plaatsen nog genoeg plek om aan de start voor de 1 kilometer te verschijnen.  Inschrijven kan via de website www.stadshagenrun.nl of www.inschrijven.nl en de kosten bedragen 7,50 euro voor de afstand van 5 kilometer en 5 euro voor de kidsrun van 1 kilometer. Van dit bedrag gaat er 1 euro naar het goede doel: Unicef en Jeugd Sport Fonds.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!