PvdA opent aanval op VVD-koers Stadshagen

zondag 26 januari 2014 5 reacties
PvdA opent aanval op VVD-koers Stadshagen

De PvdA heeft de pijlen gericht op de VVD voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart. De partij was afgelopen weekend in Stadshagen en besloot de aanval te openen op de liberale partij die vorige gemeenteraadsverkiezingen in Stadshagen veel kiezers won.

‘VVD zet jongeren weg’
“Zet jongeren niet weg zoals de VVD doet, maar gebruik hun kracht”, schrijft raadslid Frankwin Mussche naar aanleiding van een blog van lijsttrekker Nelleke Vedelaar. De VVD heeft de afgelopen jaren veel aandacht besteed aan de hangjongerenproblematiek in de wijk, die overigens vooral door initiatieven van Level-Z in Zwolle werd aangepakt.

‘Achterstandswijk’
De PvdA wil jongeren in Stadshagen een jongerenbudget bieden om daarmee met eigen initiatieven iets van de wijk te maken. “Daar geloof ik veel meer in dan Stadshagen weg te zetten als de nieuwe achterstandswijk, zoals de VVD doet.” Overigens waarschuwt de politie in een vorig jaar gepubliceerd rapport over de mogelijkheid dat Stadshagen een probleemwijk dreigt te worden.

De PvdA zit momenteel met de VVD in de coalitie en zet met deze opmerkingen scherp in op de eigen coalitiepartner.

Foto: zwolle.pvda.nl

Reageer op dit artikel

reacties

Meer nieuws uit Stadshagen:

5 reacties op 'PvdA opent aanval op VVD-koers Stadshagen' »

 • bennie h schreef:

  Weg met pvda, vvd enz. Ze hebben ontelbare verkiezings beloftes de grond in geboord. En kijk wat voor puinhoop ze hebben gemaakt. Record aan werklozen en faillietssementen tot gevolg. En kijk wat mensen ook doen? Shoppen en tanken in buitenland. Zelfs als je 100 km van de grens woont loont het om naar buitenland te rijden. Weg met deze wan kabinet. Stem niet of stem op lokale partij.

 • Cees schreef:

  Bennie H. Welke politieke partij ook aan de macht was geweest: werklozen en faillissementen waren er door de crisis toch wel geweest.

 • joep schreef:

  Bennie h snapt er niet veel van weer een weg met alles roeper nou daar zijn er hier wel genoeg van denk ik.

  .

 • Jean schreef:

  @bennie h

  Ik kan me helemaal in jouw reactie vinden. Ik wil er aan toevoegen, dat als je voor koopzondagen bent je absoluut niet op een christelijke partij moet stemmen, want die denken dat het nog steeds 1960 is, zie ook dit artikel:
  http://www.telegraaf.nl/mijnbedrijf/geld/22244815/___Toeslag_op_arbeid_moet_weg___.html

 • bennie h schreef:

  Ik stem ook zeker niet op christelijke partij. Pvda en vvd hebben zowat alle verkiezings beloftes de grond in geboord en nu lopen ze weer te slijmen met domme rozen? Vergeet niet dat mede door hun bijna heel stadshagen onder water staat door eeuwig gepraat over hypotheek rente en oom mede daardoor huizen onder water staan. Vvd zei nog.. wordt niet gesleutelt aan hypotheek rente en zie nu…

  En ik ben ook voor dat ondernemer zelf mag uitmaken of hij op zondag open gaat op niet. Tenslotte huurt hij ook dat pand voor gehele maand. Waarom in utrecht of amersfoort wel en hier weer niet? Als bv gelovigen dit niet willen gaan ze toch gewoon niet en dan gaan ze maar hele zondag in de kerk zitten dan merken ze er ook niks van.

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!