VVD: alle supermarkten op zondag open

zondag 26 januari 2014 9 reacties
VVD: alle supermarkten op zondag open

De VVD wil dat alle supermarkten op zondag open kunnen. Op deze site ontstond een golf van ontzetting toen bleek dat de supermarkt in het winkelcentrum nog enkele keren op zondag open is en daarna het stokje moet doorgeven aan de supermarkt in Westenholte. Veel Stadshagenaren willen dat de winkel op zondag open is.

VVD: alle supermarkten open
“Omdat wij vinden dat alle supermarkten op zondag open moeten kunnen”, schrijft wethouder en VVD lijsttrekker René de Heer op Twitter, begeleid door een foto van VVD’ers in het winkelcentrum van Stadshagen.

Grote behoefte
Dat de supermarkt op zondag goed wordt bezocht is elke week duidelijk. De rijen staan soms tot buiten de supermarkt. De supermarkten willen zelf ook graag elke zondag open. De Zwolse winkels schreven recent nog een brief aan de gemeente Zwolle met de dringende vraag om geen uitzonderingen meer te maken zodat alle supermarkten open kunnen.

Reageer op dit artikel

reacties

Meer nieuws uit Stadshagen:

9 reacties op 'VVD: alle supermarkten op zondag open' »

 • RonaldL schreef:

  Net zo als de knip weg zeker. (niet dat ik dat wil, maar verkiezingsbeloftes…. Tss)

 • Ruud de Wit schreef:

  Als wethouder de Heer zijn verkiezingsbelofte uit de vorige gemeenteraadsverkiezingen inz opheffing verkeersknip was nagekomen, had t voor de helft vd wijk ook makkelijk geweest boodschappen in Westenholte te doen!

 • Alexander schreef:

  Inderdaad, die knip is er nog steeds. Prutsers.

 • Jean schreef:

  E na de verkiezingen hoor je de VVD niet meer!

 • ……..24 uurs economie , hou je zelf voor de gek ……. schreef:

  Waarom open , laat toch een dag dicht t is geen ramp , je komt niet om van de honger en daarom nou als partij zieltjes mee te gaan winnen is wel vergezocht hoor .

  En om op zondag nou in een stampens volle jumbo te gaan shoppen is ook geen pretje , de hele winkel is trouwens geen pretje maar dat ter zijde.

 • oke schreef:

  Jumbo heeft geen eens voorraad in de vakken bij een 6 daagse werkweek hoe wil hij dan de schappen op de 7e dag gevuld hebben.

 • Stadshagen City schreef:

  Oke, de Jumbo is al iedere zondag open en het is er wekelijks erg druk op zondagmiddag, dus waar klets je over?

 • Stadshagen City schreef:

  Meneer de Heer en verkiezingsbeloftes…..dat die man zijn tronie nog durft te laten zien in Stadshagen. Mijn stem is hij kwijt.

 • Herman schreef:

  De belofte van Wethouder Rene de Heer, eerst de KNIP, en nou weer de winkels op zondag open, wie Wethouder Rene de Heer gelooft word bedrogen keer op keer!

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!