Nog even het kerstgevoel… maar liefst 55 wensen vervuld

donderdag 30 januari 2014 1 reactie
Nog even het kerstgevoel… maar liefst 55 wensen vervuld

Woensdagmiddag 17:00uur, veel mensen hadden zich verzameld in de vrieskou aan de Wade. Stuk voor stuk werden mensen verblijd met het vervullen van wensen voor zichzelf of voor een ander. Lieve wensen, kleine wensen, grappige wensen, onbaatzuchtige wensen, er zat van alles tussen. Van boodschappenpakketten, dagjes weg, make-up, een fotoshoot, een lekker stukje vlees of vis tot kaartjes voor een wedstrijd van PEC voor de bewoners van de Ingelandenhof (Philadelphia).

De zevenkoppige jury heeft begin januari alle 1000 ingezonden wensen doorgenomen en had wel alle wensen willen vervullen. Maar mede dankzij de gulle medewerking van de winkeliers van Stadshagen en externe partijen maar liefst 55 mensen blij maken.

En daar kan nog een hele klas van 28 kinderen uit groep Ka8A van de Wendakker bij worden opgeteld. Mees Hulsman had een wens ingevuld, maar kreeg bericht dat ze niets had gewonnen. Haar leraar Karsten zat in het complot en heeft de hele klas met een smoes meegenomen naar het winkelcentrum. Mees werd naar voren geroepen en kreeg te horen dat dankzij haar wens de hele klas binnenkort een dag naar de Efteling in Kaatsheuvel gaat. Na 1 seconde stilte klonk een oorverdovend gegil en geschreeuw en waren de kinderen buiten zinnen. Missie geslaagd!

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!