Politie zoekt bromfietser ongeval Hasselterweg

donderdag 20 februari 2014 1 reactie
Politie zoekt bromfietser ongeval Hasselterweg

De politie zoekt de bromfietser die zondagavond 16 februari op de parallelweg van de Hasselterweg een vrouw van achteren heeft aangereden. Na de aanrijding reed de bromfietser door zonder zich om de vrouw te bekommeren. De vrouw, die op de parallelweg tussen Zwolle en Westenholte aan het skeeleren was, heeft door de aanrijding een gebroken rug opgelopen.

Tussen 18.00 en 18.30 uur werd de vrouw van achter aangereden. Het hulpkreet van de vrouw die na de aanrijding richting de bromfietser werd geroepen mocht niet baten. De bromfietser, die met moeite overeind kon blijven, keek niet naar zijn slachtoffer om en reed vervolgens door richting ’s -Heerenbroek. Kort daarna stopte een autobestuurder die het slachtoffer wèl hielp.

Signalement
De bromfietser droeg een helm en een korte gewatteerde jas zonder stiksels. Hij is ongeveer 1,70 meter lang en is een blanke man/ jongen. Hij reed op een donkerkleurige bromscooter met een buddyseat. Wellicht dat automobilisten rijdend over de Hasselterweg, de doorgaande route naar Stadshagen, iets gezien hebben.

Getuigenoproep
Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband houdt met deze aanrijding wordt gevraagd contact met haar op te nemen via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven aan Bel M. via 0800-7000.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!