Boxemtunnel nadert voltooiing – fotoreportage

zondag 2 maart 2014 10 reacties
Boxemtunnel nadert voltooiing – fotoreportage

De  Boxemtunnel die tussen Stadshagen en Mastenbroek wordt gebouwd nadert zijn voltooiing. De naam van de tunnel pronkt al boven de diepte waar auto’s straks doorheen kunnen rijden. Ook de aanleg van de nieuwe Hasselterweg krijgt steeds meer vorm.

Nieuwe Hasselterweg
Halverwege dit jaar moet de tunnel klaar zijn en naar verwachting in juli van dit jaar zal de nieuwe Hasselterweg erop worden aangesloten. In de voorbije weken is er gewerkt aan de route van de Hasselterweg, van de tunnel naar de bestaande Hasselterweg ter hoogte van de Stadshagenallee. Boerderijen die eerder in de weg stonden zijn gesloopt en de geluidswallen rond Breecamp zijn inmiddels opgeworpen.

Rondweg om Stadshagen
De aanleg van de Boxemtunnel en de nieuwe Hasselterweg moeten het drukke spitsverkeer om de wijk Stadshagen heen gaan leiden. Nu rijdt het verkeer nog over de Stadshagenallee. Wanneer er wordt gestart met de asfalteringswerkzaamheden van de  nieuwe Hasselterweg is nog niet bekend. De weg is al wel als een zandroute door het landschap te zien.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!