Inbrekers op Stadshagenallee in kraag gevat

zondag 23 maart 2014 2 reacties
Inbrekers op Stadshagenallee in kraag gevat

Twee mannen van 22 en 27 jaar zonder vaste woon- en verblijfplaats zijn zaterdagavond op de Stadshagenallee in Zwolle aangehouden na een woninginbraak aan de Sikkel in Hasselt.

Inbraak
Iets voor half negen ’s avonds kreeg de politie een melding dat bewoners van een woning aan de Sikkel in Hasselt bij thuiskomst drie inbrekers hadden overlopen. De drie kwamen de achterzijde van de woning uit rennen en gingen er via de achtertuin vandoor. Zij gooiden daarbij diverse goederen van zich af. De politie startte direct een onderzoek waarbij ook Burgernet werd ingezet.

Derde persoon
Aan de hand van dit onderzoek en diverse tips naar aanleiding van de Burgernetmelding konden even later op de Stadshagenallee in Zwolle twee mannen worden aangehouden die in een auto reden die ook in de buurt van de inbraak was gesignaleerd. De twee inzittenden voldeden aan het signalement van de inbrekers. Naar de derde persoon is nog verder gezocht, maar deze werd niet meer aangetroffen. De twee verdachten zijn voor nader onderzoek ingesloten.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!