Man aangehouden voor mishandeling op Werkerlaan

dinsdag 25 maart 2014 6 reacties
Man aangehouden voor mishandeling op Werkerlaan

Een 29-jarige Zwollenaar is maandagmiddag 24 maart op de Werkerlaan aangehouden voor mishandeling. Hij gaf een 43-jarige plaatsgenote een duw omdat zij met haar fiets het zoontje van deze man bijna zou hebben aangereden. De vrouw kwam ten val een raakte buiten bewustzijn. Daarvoor beledigde, bedreigde en sloeg hij het slachtoffer dat per ambulance naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Het kind was plotseling de weg opgelopen.

De man is ingesloten. Tegen hem is een onderzoek gestart.

Reageer op dit artikel

reacties

Meer nieuws uit Stadshagen:

6 reacties op 'Man aangehouden voor mishandeling op Werkerlaan' »

 • Marc schreef:

  Fijn zo’n vader als rolmodel…

 • getuige schreef:

  NU het hele verhaal: de vrouw ging knock-out door 2 vuistslagen in het gezicht. niet door een duw. getuige zijn meerdere kinderen en begeleiders van de vlieger. die na het gebeuren overstuur waren.

 • m schreef:

  Mag ik raden het oversteekpunt werkerlaan. Elke dag kom ik hier langs om de andere kant dan de vlieger te gaan. Ik erger me mateloos aan het gedrag van ouders. Ze nemen de hele weg in beslag. Als je als tegenligger er langs moet krijg je scheve gezichten als je vraagt iets ruimte te maken. Ook is de ingang niet handig van de vlieger. Direct aan het fietspad. Mensen blijven met kids voor het fietspad staan en kijken niet uit wat eraan komt.

 • Moeder schreef:

  Nee M voorbarige reactie! De dader was al verbaal agressief op het winkelcentrum om niks, slachtoffer is zonder hierop in te gaan weggefietst de werkerlaan op met de fiets. Dader heeft per auto achtervolging ingezet en slachtoffer staande gehouden ter hoogte van oversteekplaats vlieger/kopakker waar hij het slachtoffer knock out sloeg en daarna nog agressief bleef.
  Er was geen reden voor dit zinloze en extreem agressieve gedrag.

 • Bart schreef:

  We komen steeds meer in een verrotte samenleving te wonen…zoveel agressie of niets…enige toleratie is heel ver te zoeken.

 • hmm schreef:

  Dat is wel een groot verschil, een duw of 2 vuistslagen. Zal wel weer met een taakstrafje of een waarschuwing er vanaf komen. Laat ik mijn mening dit keer maar voor me houden :-S

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!