Palmpasenactiviteit verbindt jong en oud

zaterdag 12 april 2014 3 reacties
Palmpasenactiviteit verbindt jong en oud

Dit jaar worden er heel wat activiteiten georganiseerd rondom Pasen. Werkgroep kinderactiviteiten, onderdeel van wijkstichting Stadshagen Totaal, organiseerde zaterdag 12 april een traditionele Palmpasenactiviteit. Jong en oud deed mee in restaurant Werkerwaard.

Tussen 14.00 en 15.30 werden er palmpasenstokken geknutseld. Er was voldoende knutselmateriaal en hulp van ouders én paashaas. Dat zorgde voor een leuke sfeer en ook voor heel veel verschillende, mooie stokken. Natuurlijk konden er ook eieren worden gezocht. Maar waar waren de eieren? Een aantal winkeliers had ons geholpen en een ei in de etalage verstopt. Alle eieren hadden een letter. Van de letters kon een woord worden gemaakt.

Optocht
Tot slot was er nog een optocht met trommelende paashaas. Er liepen best veel kinderen mee. Het geheim… na de optocht werd er uit de ingevulde strookjes met het geraden woord “Paashaas” nog een paar winnaars getrokken. Het einde van de optocht was weer in Werkeren. Hier boden de kinderen een supergrote palmpasenstok aan, aan de bewoners. Sommige kinderen gaven ook hun eigen stok weg aan de bewoners. Een mooie manier van verbinden. Het was genieten voor jong en oud.

Om op de hoogte te blijven van de werkgroep kinderactiviteiten kun je terecht op www.facebook.com/werkgroepkinderactiviteiten

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!