Burgernet: jongens op scooter stelen laptop Havezathenallee

maandag 14 april 2014 9 reacties
Burgernet: jongens op scooter stelen laptop Havezathenallee

Bij een inbraak aan de Havezathenallee is op maandagochtend een laptop gestolen. De politie zoekt twee jongens zonder helm op een zwarte scooter, die de laptop mogelijk onder de arm hebben meegenomen. Het zou gaan om een donkere en blanke jongen. Heeft u iets gezien? Meldt het de politie via het alarmnummer.

Inbraken
In Stadshagen zijn de afgelopen week meer inbraken gepleegd, zo blijkt uit de woninginbrakenmonitor van de politie. Zo werd er op 8 en 11 april ook ingebroken in de wijk.

Geen dure spullen in het zicht
Verleid inbrekers niet om in uw woning in te breken, dus leg uw waardevolle spullen zoals laptops niet in het zicht.

Reageer op dit artikel

reacties

Meer nieuws uit Stadshagen:

9 reacties op 'Burgernet: jongens op scooter stelen laptop Havezathenallee' »

 • Jeanine schreef:

  Verbaasd me niets, Zwolle staat nog steeds heel erg hoog in de AD Misdaadmeter, zie http://www.ad.nl/ad/nl/30740/AD-Misdaadmeter/article/detail/3628849/2014/04/12/Amsterdam-opnieuw-onveiligste-gemeente.dhtml

 • Serge schreef:

  Heel hoog? Zwolle staat op plek 50 :) Doen we het altijd nog beter dan Groningen (17), Leeuwarden (10), Assen (34), Enschede (31)..

  Als je vergelijkbare stad pakt (qua aantal inwoners) vind ik het ook wel meevallen: Zoetemeer (25), Den Bosch (22), Maastricht (2!!).

  Laten we het niet erger maken dan het is :)

 • Jeanine schreef:

  Ja Zwolle staat heel hoog, als je weet dat Nederland 403 Gemeente heeft! Het gaat dus niet om steden maar om Gemeenten! Dat betekend dat er dus 353 Gemeenten veiliger zijn dan de Gemeente Zwolle! en dus ook slechts 49 Gemeenten onveiliger dan Zwolle.

 • Bert schreef:

  Lekker basgitaristen Serge. Bij jou is er zeker nog nooit ingebroken. Al zou Zwolle op plaats 100 staan, dan is dat al te hoog.
  Als iedereen met dezelfde gedachte als jij blijft rondlopen, zullen wij de ernst van de zaak niet inzien en wordt het alleen maar erger.
  Laten we er als Zwollenaren maar eens wat aan gaan doen, ipv het over te laten aan anderen, zoals politie en andere autoriteiten. Wanneer nemen burgers hun verantwoording en gaan we wat doen aan de steeds asocialere wordende samenleving. Sla de handen ineen en probeer de huidige mentaliteit te veranderen.

  Dus Serge lekker blijven doen alsof er niets aan de hand is en niet zeuren als ze kou huis leegroven.

 • Serge schreef:

  Sorry Bert.. jouw reactie begrijp ik niet helemaal. Dus enkel omdat ik mijn mening geef over de plek van Zwolle op de Misdaadmeter.. heb ik een bepaald gedachtegoed m.b.t. inbraken? Dat staat toch helemaal niet met elkaar in verband Bert :)

 • Bert schreef:

  Je hebt het er over dat we het niet erger moeten maken dan dat het is.
  Ik vind het nog al wat, plek 40.
  Vandaar mijn reactie

 • Marc schreef:

  Bert, je bedoelt plek 50…. Toch? Of zijn we sinds de discussie ineens onveiliger geworden? Tijd om je handen ineen te slaan. ;-)

 • Wim schreef:

  Hij heeft waarschijnlijk geprobeerd gelijk de huidige mentaliteit te veranderen en is met handjes gaan wapperen, ja dan stijg je zo…

 • mona schreef:

  bah, naar idee hoor, op klaarlichte dag ingebroken. Bij ons is in de zomer van 2013 ingebroken. Ben daar nog naar van. En het enge is dat het gewoon de hele dag door gebeurd. Niet perse ’s nachts meer maar echt de hele dag door kan het gebeuren. Eng. Boel dus dag en nacht op slot. Het is niet anders.

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!