Reageren op StadshagenNieuws voortaan met Facebook

maandag 21 april 2014
Reageren op StadshagenNieuws voortaan met Facebook

Reageren onder artikelen van StadshagenNieuws is vanaf nu alleen maar mogelijk met een Facebook-account. De redactie heeft hiervoor gekozen omdat er in toenemende mate anonieme reacties werden geplaatst die voor derden als kwetsend konden worden opgevat. Met het instellen van Facebook-reacties hopen we dat de discussies op deze website fatsoenlijk blijven.

Misbruik reactiemogelijkheid
De redactie is zich ervan bewust dat niet iedereen nu de mogelijkheid heeft om te reageren, maar de vrijheid om ‘gezichtloos’ te reageren werd teveel misbruikt door enkele bezoekers op de website. Bijvoorbeeld door grievend te schrijven over zwakke groepen in de samenleving, onder verschillende namen herhaaldelijk dezelfde standpunten posten en onder andermans namen te schrijven.

Facebook
Reageren onder artikelen, zoals deze, gaat dus vanaf heden met een Facebook-account. Heeft u deze nog niet? Dan kunt u die gratis aanmaken via www.facebook.com. We hopen op jullie begrip!

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!