Stadshagen pakt uit op Koningsdag (foto’s)

zaterdag 26 april 2014
Stadshagen pakt uit op Koningsdag (foto’s)

Stadshagen heeft een bruisende Koningsdag gevierd. Werkgroep Kinderactiviteiten Stadshagen organiseerde tal van activiteiten, in het Cultuurhuis, de Werkerwaard en natuurlijk in het Winkelcentrum en Twistvlietpark.

Lezers van StadshagenNieuws stuurden ons verschillende leuke foto’s en reacties:

 

Zelf ook leuke foto’s gemaakt? Stuur ze even door per mail, Twitter of Facebook!

Verloren autosleutels gevonden

Met alle drukte raakt er natuurlijk ook wel eens wat kwijt. Zo kreeg de redactie van StadshagenNieuws bericht van een lezer, die vanmiddag op de parkeerplaats bij de rommelmarkt haar autosleutel is kwijtgeraakt. De sleutel was achtergebleven in de auto en is wellicht door iemand meegenomen en afgegeven. Het betreft een sleutelbosje waaraan twee autosleutels en een huissleutel zitten met een bruin lintje met belletjes. Zondagochtend ontving de redactie een bericht van de wijkstichting, de sleutels zijn gevonden.

Activiteiten

Werkgroep Kinderactiviteiten Stadshagen had een uitgebreid programma georganiseerd:

9.30 Versierde fietsenoptocht
Vertrek bij het Mannagras. Opstellen en keuren van de fietsen is vanaf 9.15 uur. Wie heeft de mooist versierd fiets? Het thema is dit jaar vakantie.

10.00 Kleedjesmarkt
Het succes van Koninginnedag , de kleedjesmarkt, is ook dit jaar weer in het programma opgenomen. Het is een vrijmarkt, de organisatie laat het aan de deelnemers over waar ze met hun kleedje willen gaan zitten. Vriendelijk verzoek om wel te zorgen dat (nood)uitgangen vrij blijven én onverkochte artikelen weer mee terug naar huis genomen worden. De winkels en parkeergarage zijn open dit jaar zodat er geen parkeerproblemen ontstaan.

  • Het betreft een vrijmarkt voor kinderen, geen commerciële verkoop;
  • Opgeven is niet nodig. Kleedje neerleggen en gaan zitten;
  • Zorg voor voldoende loopruimte langs en tussen de kleedjes;
  • Laat geen rommel achter. Onverkochte spullen én afval gaan weer terug naar huis.

13.00 -14.30 Spelletjes 10-kamp in Werkerwaard (naast het gezondheidscentrum)
Herinnert u zich deze nog? Zak lopen, Pannenkoeken, grabbelton, blikgooien en nog veel meer. Dit gevoel probeert men weer terug te halen in restaurant Werkerwaard. Een spelletjes 10-kamp voor kinderen van de basisschool. Leuk voor de kinderen en voor de ouderen. Zo wordt koningsdag, een dag voor iedereen.

Twistvlietpark 10.00 – 16.00
Hier kan iedereen zich prima vermaken. Vanaf 10.00 staat de koffie klaar. Ondertussen wordt het podium opgebouwd voor het verzorgen van lekkere muziek gedurende de dag. Bovendien kun je meedoen met Dans&Creatief. Sponsor is DJAMBO KIDSPLAY. Wat er precies te doen is, is nog een verrassing. Volgens de organisatie wordt het wordt zeker leuk, aangezien Djambo Kidsplay precies weet wat kinderen en ouders leuk vinden.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!