D66 wil opheldering over verkeersveiligheid

zondag 4 mei 2014
D66 wil opheldering over verkeersveiligheid

De Zwolse D66 wil opheldering over de verkeersveiligheid in Stadshagen. De partij stelt een rits vragen over de maatregelen en investeringen die er de afgelopen jaren zijn geweest voor de veiligheid rond onder meer de fietsoversteek van het Twistvlietpad over de Belvederelaan. Aanleiding is een recent ongeval en aanhoudende zorgen van wijbewoners.

Zorgen wijkbewoners
Op 29 april werd een fietser aangereden op het Twistvlietpad over de Belvederelaan, nota bene nadat de gemeente nieuwe stopborden op het kruispunt had geplaatst. Het is de zoveelste aanpassing van het kruispunt in de afgelopen jaren, waar wijkbewoners grote zorgen over hebben.

Maatregelen en kosten
Stadshagenaren maken zich ook zorgen over de fietsoversteek ter hoogte van basisschool de Schatkamer, in de bocht naar de Havezathenallee. Reden voor D66 om vragen te stellen aan het college van B&W. De partij wil onder meer weten welke maatregelen er zijn genomen, hoeveel dit heeft gekost en of het effect heeft gehad.

Daarnaast wil D66 weten of de gemeente wijkbewoners heeft betrokken bij de keuzes die zijn gemaakt. Lees hier de gedetailleerde vragen van D66.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!