CSV’28 houdt Nederlands Techniek Kampioenschap

zondag 3 oktober 2010

Ooit gedroomd om als jonge voetballer bij Manchester United op bezoek te gaan? Die droom lijkt een klein stapje dichterbij, tenminste, als je het Nederlandse Techniek Kampioenschap 2010 (NTK) wint. De voorrondes voor het NTK wordt door het hele land gehouden op zo’n 100 locaties. Voor de regio Zwolle zal NTK op 25 oktober worden gehouden op het sportpark “de Verbinding” in Stadshagen.   Aan het eind van de dag worden er 4 techniekkampioenen bekendgemaakt die naar de landelijke kampioenschappen gaan in Papendal.

Het NTK is voor alle kinderen die voetballen in de F, E, D en C’s. Niet alleen CSV-ers, maar ook van andere clubs uit Zwolle en omstreken. Op 25 oktober (in de herfstvakantie) worden zo’n 60 tot 80 kinderen verwacht. Zij krijgen een hele dag (van 10 tot 16 uur) techniektraining. Tussendoor wordt een lunch aangeboden. De trainingen zijn gemaakt door Rene Meulensteen, de veldtrainer van Manchester United. Hij trainde onder andere Ruud van Nistelrooy en Cristiano Ronaldo. Gegarandeerd dat je er beter van leert voetballen!

Aan het eind van de dag worden er 4 techniekkampioenen bekendgemaakt. Zij mogen meedoen aan de landelijke finale op Papendal. De winnaars van de landelijke kampioenschappen mogen zelfs naar Manchester United. Deelname kost 40 euro per persoon. Je krijgt dan ook een bal en een shirt, en nog wat leuke spulletjes. En natuurlijk een betere techniek. Je kunt je opgeven via de site van www.sportpartners.nl.

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!