Durk de Boer nieuwe voorzitter van CSV’28

donderdag 29 mei 2014
Durk de Boer nieuwe voorzitter van CSV’28

CSV’28 heeft een nieuwe voorzitter. Stadshagenaar Durk de Boer is benoemd tot de nieuwe leidsman van de club en volgt daarmee Harry van Zwieten op, die de Stasdhagense club de afgelopen vijf jaar heeft geleidt. Een andere Stadshagenaar, Kevin Diender, wordt bestuurslid Technische Zaken. Daarmee krijgt het bestuur een stevige vertegenwoordiging uit de wijk waarin ze ligt: Stadshagen.

Stormachtige groei
De voetbalclub kende de afgelopen jaren onder Harry van Zwieten een stormachtige groei qua ledenaantal. In een korte presentatie blikte Harry terug op deze periode waarna hij met de overhandiging van de uitkomsten van de gehouden “heisessies” in het voorjaar van 2014 het spreekwoordelijke stokje overdroeg aan Durk.

Ambitieuze voetbalclub
Durk lichte vervolgens de uitkomsten van de “heisessie” toe waaraan ruim 50 leden, ouders, trainers, sponsors, etc. hebben meegedaan. Er is gekeken naar waar komen we vandaan, waar staan we nu en waar willen we naar toe. Kortom wat voor een vereniging wil CSV’28 zijn.

Met elkaar is het volgende motto bedacht: CSV’28 is een vereniging met ambitie – waar betrokken leden, een ieder op zijn/haar eigen niveau, kan voetballen in een veilige en gezellige atmosfeer.
In de komende periode zal de voetbalclub met verschillende werkgroepen steeds meer concreet invulling gaan geven aan dit motto.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!