Wegwerkzaamheden Frankhuizerallee, Belvédèrelaan en Hasselterweg

donderdag 29 mei 2014
Wegwerkzaamheden Frankhuizerallee, Belvédèrelaan en Hasselterweg

In de avond en nacht van 2 op 3 juni wordt er gewerkt aan de Frankhuizerallee, Belvédèrelaan en Hasselterweg. Op deze wegen worden asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd. Op de Frankhuizerallee wordt het verkeer omgeleid via de parallelweg. Op de Belvédèrelaan en Hasselterweg behoudt het verkeer doorgang over één rijstrook. Verkeersregelaars zijn aanwezig om het verkeer goede doorgang te geven. De werkzaamheden duren van 2 juni 19.00 uur tot 3 juni tot 6.00 uur in de ochtend.

Hasselterweg
Aan de Hasselterweg worden slechts noodzakelijke reparatiewerkzaamheden uitgevoerd op diverse plaatsen in kader van de verkeersveiligheid. De lang verwachte asfaltering van de Hasselterweg staat gepland van 1 tot en met 20 juli aanstaande.

Frankhuizerallee
De werkzaamheden op de Frankhuizerallee vinden plaats ter hoogte van de Slaperdijkstraat tot een Belvédèrelaan. Het verkeer wordt hier omgeleid via de parallelwegen van de Frankhuizerallee. Fietsers moeten hier rekening houden met extra autoverkeer. Fietsers behouden normale doorgang.

Belvédèrelaan
De asfalteringswerkzaamheden aan de Belvédèrelaan vinden plaats ter hoogte van de Arendhorstlaan en Frankhuizerallee. Er is een verkeeresregelaar aanwezig om het verkeer in goede banen te leiden. 

Stadsbus
Stadslijn 1 van Syntus blijft haar rijroute rijden. De verwachting is dat de werkzaamheden in één avond en nacht uitgevoerd kunnen worden. Bij een mogelijke uitloop worden de werkzaamheden de volgende avond/nacht voortgezet.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!