Zwolse Avond4daagse van start

maandag 2 juni 2014
Zwolse Avond4daagse van start

Vanavond zijn duizenden wandelaars op pad gegaan om uiteindelijk de felbegeerde Avond4daagse-medailie te behalen.

Nog steeds heeft Zwolle de grootste Avond4daagse van Nederland. Vorig jaar hebben 8037 personen meegedaan aan dit Zwolse evenement. Dit jaar staat de teller na de voorinschrijving al op 8325 personen. Hier kunnen na vanavond en morgenavond nog een aantal wandelaars bijkomen voor de hele Avond4daagse. Tevens kan er iedere dag ingeschreven worden voor 1 Avondwandeling waar ook een mooie medaille voor is.

Maar… de grootste Avond4daagse zijn, geeft tegelijkertijd problemen op het gebied van veiligheid van de deelnemers, de doorstroming van het ‘brengend’ en ‘halend’ verkeer en de doorstroming op de wandelroute.
De startlocatie van de Avond4daagse is daarom in tweeën gesplitst en er wordt gestart aan de hand van de postcode. Daardoor lopen de wandelaars verschillende routes.

Vanavond was de start o.a. in Stadshagen bij Sportpark “De Verbinding” – vv CSV ’28, hier zal tevens morgenavond gestart worden. Het aantal deelnemers aangemeld vanaf de scholen uit Stadshagen bedraagt 2649 deelnemers, dit is inclusief de begeleiders van de kinderen.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!