Datum Stadshagenrun 2014 bekend

zaterdag 7 juni 2014
Datum Stadshagenrun 2014 bekend

De datum van de zevende editie van de Stadshagenrun is bekend: zaterdag 18 oktober 2014 kunnen de sportievelingen van Stadshagen en omstreken hun loopschoenen weer aantrekken. De inschrijving voor de verschillende afstanden start op 15 juni vanaf 9.00 uur. De loopwedstrijd van Stadshagen was ook vorig jaar een groot succes.

Afstanden
Bijna iedereen kan meedoen aan de Stadshagenrun. Voor kinderen is er een kidsrun van 800 meter of één Engelse mijl. Voor de lopers van de langere afstanden is het mogelijk de 5 of de 10 km te lopen. Ook dit jaar is het mogelijk de ‘generatieloop’ bij de afstand van 5 kilometer. Loop je als vader en loopt je kind ook mee? Loop je als oma en loopt je kind of kleinkind mee? Bij het inschrijven kun je als 2 generaties inschrijven en maak je kans op een leuke attentie. Als je je inschrijft voor de generatieloop ben je automatisch ingeschreven voor de 5km.

Goede doelen
Met een inschrijving van één van de afstanden steunt u gelijk een goed doel. Een deel van het inschrijfgeld wordt gedoneerd aan onder andere Unicef, Jeugdsportfonds Zwolle en Vrienden van de W.I.Z. kids

Voor meer informatie over de Stadshagenrun: www.stadshagenrun.nl

 

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!