StadshagenNieuws viert 5-jarig jubileum met eigen magazine

dinsdag 10 juni 2014
StadshagenNieuws viert 5-jarig jubileum met eigen magazine

StadshagenNieuws bestaat vijf jaar en dat vieren wij! Sinds 2009 brengt de wijknieuwssite met een redactie van vrijwilligers nieuwsberichten en fotoreportages uit de wijk. Na vijf jaar online aanwezigheid brengt StadshagenNieuws nu een jublileummagzine uit, die vandaag bij Stadshagenaren op de deurmat valt. Met daarin onder meer verhalen van enthousiaste Stadshagenaren, ZZP’ers en bedrijven rond en uit Stadshagen.

Vijf jaar, veel onderwerpen
In die vijf jaar heeft StadshagenNieuws intensief geschreven over ontwikkelingen in de wijk, zoals de komst van een treinhalte. Maar ook over verkeersveiligheid. Bijvoorbeeld de verkeersknip en de fietsoversteek van het Twistvlietpad over de Belvederelaan. Vrijwilligers Arjan, Wynand, Gerrit-Jan, Sara, Johann en Pieter hebben zich de afgelopen jaren ingezet om ontwikkelingen in de wijk dichterbij de buurtbewoners te brengen.

Wij zijn trots op de inzet van de vrijwilligers en op deze website die door steeds meer wijkbewoners wordt gevonden. Om hun zorgen te uiten, of om via social media mooie foto’s te delen. Zoals zonsondergangen, vermiste huisdieren en scheve tegels in de straat.

Kritisch en betrokken
De redactie van StadshagenNieuws werkt ook de komende jaren hard aan de informatievoorziening in de wijk. Zoals burgemeester Meijer in het voorwoord van het magazine zegt: informerend als het kan, kritisch als het moet. Daar staat StadshagenNieuws voor: een mooie wijk met een gezonde, kritische benadering. Wij hopen dat de lezers onze site ook de komende jaren trouw blijven bezoeken.

 

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!