Veel prijswinnaars Winkel & Win Weken

dinsdag 10 juni 2014
Veel prijswinnaars Winkel & Win Weken

Winkelcentrum Stadshagen bestaat tien jaar en om dat te vieren organiseerde het winkelcentrum de Winkel & Win Weken. Van 7 t/m 31 mei konden klanten van het winkelcentrum kans maken op een prijs. Zaterdag 7 juni vond de prijsuitreiking plaats waarbij bijna honderd prijzen werden uitgereikt.

Bij elke aankoop van €5,00 ontvingen klanten een zegel en met een volle spaarkaart maakte je kans op een prijs, waaronder vijf keer een shoptegoed voor een volledig verzorgd barbecuefeest ter waarde van €500,-. Alle prijzen, 91 in totaal, zijn door de ondernemers van winkelcentrum Stadshagen ter beschikking gesteld.

Lottospel
De prijswinnaars hebben voor de prijsuitreiking bericht gekregen dat ze gewonnen hadden. Wat ze precies wonnen bleef nog even onbekend: tijdens de prijsuitreiking konden prijswinnaars een stoel met een nummer uitkiezen en een lotto-ballenmachine bepaalde welk stoelnummer welke prijs kreeg.

Tegelijkertijd met de Winkel & Win Weken was er ook een Like & Win actie, waarmee 4 klanten een shoptegoed t.w.v. € 25,- konden winnen; ook zij hebben gedurende de afgelopen weken hun prijs afgehaald. Foto’s daarvan staan op de Facebookpagina van winkelcentrum Stadshagen.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!