Politie vordert rijbewijzen in op Hasselterweg

dinsdag 24 juni 2014
Politie vordert rijbewijzen in op Hasselterweg

De politie heeft maandag drie rijbewijzen ingenomen van automobilisten die te hard reden op de Hasselterweg, waar al sinds januari dit jaar een snelheidsbeperking geldt. Een 38- en 39-jarige man uit Zwolle en een 45-jarige man uit Kersteren raakten hun rijbewijzen kwijt, omdat zij volgens de politie met een veel te hoge snelheid over de Hasselterweg in Zwolle reden.

Snelheidscontrole
Maandagavond 23 juni werd op snelheid gecontroleerd op de Hasselterweg in Zwolle. Een 39-jarige automobilist uit Zwolle reed met een snelheid van 104 km/h langs de controle, waar 50 km/h is toegestaan. Kort erop reden een 38-jarige man uit Zwolle en een 45-jarige automobilist uit Kersteren met 100 km/h en 101 km/h langs de controle. De automobilisten werden staande gehouden waarna de rijbewijzen werden ingevorderd. Processen-verbaal zullen worden opgemaakt.

Controles
De avondcontroles op de Hasselterweg wekken bij veel lezers van deze website verbazing. De Hasselterweg ligt al meer dan een half jaar open met snelheidsbeperkingen. De aanleg van een nieuwe toplaag op de weg is al enkele malen uitgesteld.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!