Havezathenallee in rap tempo volgebouwd

donderdag 26 juni 2014
Havezathenallee in rap tempo volgebouwd

De Havezathenallee, één van de langere hoofdwegen in de wijk Stadshagen, wordt in snel tempo afgebouwd. De weg die onder meer langs Werkerhoven loopt en op de Stadshagenallee eindigt werd als gevolg van de crisis lang niet afgebouwd. Een rommelige entree met lege bouwpercelen was jarenlang het gevolg van het wachten met de nieuwbouw aan de weg. Maar de bouwers zijn nu in rap tempo een flink aantal woningen aan het bouwen, waardoor de weg – één van de hoofdentree’s van de wijk – eindelijk een beetje smoel krijgt.

Eerder liet de gemeente Zwolle al weten dat de woningmarkt weer licht lijkt aan te trekken. Werden er vorig jaar in de wijk nog 230 woningen gebouwd, dit jaar zijn er tot nu toe al 220 overeenkomsten gesloten voor nieuwe woningen. Veel bewoners in wijkdelen waar al jarenlang sprake is van een gatenkaas door leegstaande bouwvakken zullen stilletjes juichen bij het horen van heipalen en opbouwend steigerwerk.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!