Vele beschikbare kavels Stadshagen op de kavelinfo-dag

woensdag 6 oktober 2010

Op eigen stuk grond een droomhuis bouwen? Binnen de Gemeente Zwolle zijn er nog volop kavels beschikbaar waarop die droom gerealiseerd kan worden. Tijdens een kavelinfo-dag op zaterdag 9 oktober 2010 zet de Gemeente een aantal locaties in de spotlights. De beschikbare kavels zijn in verschillende delen van Zwolle te vinden, zo ook in Stadshagen; een combinatie van stad en platteland in Het Nieuwe Ambacht, wonen aan het hof aan de Lindenhorststraat (Werkeren) en wonen in het groen in Werkerhoven-Noord en Werkerbrink. Tijdens de kavelinfo-dag krijgen bezoekers vrijblijvende informatie en wordt de workshop “Creëer uw eigen woonsfeer” georganiseerd.

Voor degenen die hier altijd gedroomd hebben van het bouwen van een eigen woning organiseert de gemeente Zwolle aanstaande zaterdag 9 oktober een kavelinfo-dag. Op deze dag vertellen medewerkers van de gemeente vrijblijvend alles over de kavels die te koop zijn in Zwolle. Iedereen is van harte welkom. De bijeenkomst vindt plaats op het plein Achter de Broeren en duurt van 11.00 tot 15.00 uur.

Kavels
Op verschillende plaatsen binnen de gemeente Zwolle zijn nog kavels te koop. Tijdens de kavelinfo-dag zet de gemeente een aantal locaties in de spotlights. De Oude Mars (Zwolle-Zuid) is de eerste locatie waar nog kavels te koop zijn. Op deze locatie is het exclusief wonen in een unieke landgoedsfeer. Het Nieuwe Ambacht (Stadshagen) combineert juist stad en platteland. Hier is het mogelijk te wonen en op dezelfde locatie een bedrijf te bouwen. Het Rozenpad in Westenholte biedt de mogelijkheid om een eigen vrijstaande woning te bouwen. Aan de Voorsterweg in Westenholte zijn nog een aantal woon/werk kavels en vrijesectorkavels beschikbaar. De locatie Werkerhoven / Lindenhorststraat (Stadshagen) biedt de mogelijkheid van het wonen in een hof. Het is gericht op ontmoeten en spelen. Werkerhoven-Noord en Werkerbrink in Stadshagen bieden de mogelijkheid van twee-onder-één-kap woningen en vrijstaande woningen in een groene omgeving.

Inspirerende presentaties en workshops
De kavelinfo-dag biedt de kans om vrijblijvend informatie in te winnen over beschikbare kavels in Zwolle. Bezoekers kunnen bovendien meedoen aan de korte workshop “Creëer uw eigen woonsfeer”, waarbij een sfeercollage voor het eigen interieur wordt gemaakt. Ook geeft een interieurstylist verschillende inspirerende presentaties. Bezoekers maken kans op een culinair verwenarrangement in Bilderberg Grand Hotel Wientjes in Zwolle. Ook voor kinderen zijn er een aantal leuke activiteiten georganiseerd.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!