Werkzaamheden aan Hasselterweg gestart

maandag 30 juni 2014
Werkzaamheden aan Hasselterweg gestart

Na lang wachten wordt er dan eindelijk gewerkt aan de Hasselterweg. Ruim een halfjaar duurde het voordat er weer een fatsoenlijke laag kon worden gelegd op één van de belangrijkste randwegen van Zwolle. De werkzaamheden duren nog de hele week, maar omdat zoveel automobilisten erop hebben gewacht hierbij de eerste foto’s van collega Gerrit-Jan Mondria van de werkploegen op de Hasselterweg.

Lang wachten
Oorspronkelijk wilde de gemeente wachten met het asfalteren in verband met mogelijk vorst in de winter. Maar in de afgelopen maanden ging die vlieger niet meer op. Het asfalt op wegen in en rond Stadshagen slijt veel sneller dan verwacht en daarom zoekt de gemeente naar asfalt dat slijtbestendiger is.

Ergernis
Automobilisten klaagden steen en been over het wegdek. Naast steenslag, de snelheidsbeperking en controles van de politie in de avonduren werd er met smacht uitgekeken naar een terugkeer van de normale situatie; een fatsoenlijke weg met een ‘normale’ snelheid van 70 kilometer per uur.

Geduld
We durven het bijna niet te schrijven, maar de automobilist moet deze week nog éven geduld hebben voordat de werkzaamheden klaar zijn. Zoals op de foto’s te zien is gelden er beperkingen op de weg tijdens de werkzaamheden. Aan het einde van de week moet de Hasselterweg weer klaar zijn voor het verkeer.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!