Winnaar Vrij Werkeren gaat definitief bouwen

dinsdag 1 juli 2014
Winnaar Vrij Werkeren gaat definitief bouwen

De winnaar van het woonevenement Vrij Werkeren, Heutink Ontwikkeling, heeft met de gemeente Zwolle de overeenkomst getekend voor de bouw van de 43 woningen. Er ontstond na de winst een discussie over de manier waarop de winnaar campagne voerde. Heutink bood de bezoekers een kans op een weekend Parijs bij een stem op hun plan. De vraag ontstond of nu het beste plan of de beste campagne gewonnen had.

Uniek woonevenement
Ruim vijfhonderd bezoekers kwamen af op het woonevenement Vrij Werkeren. Bouwers en ontwikkelaars presenteerden hun plannen voor het gebied en de gemeente gaf informatie over wonen in Stadshagen. De meeste stemmen gingen naar de plannen van Heutink Ontwikkeling, zij krijgen nu de kans om in het gebied aan de slag te gaan.

Tijdens het evenement op zaterdag 17 mei presenteerden 16 bouwers en ontwikkelaars hun plannen, waarop door de bezoekers gestemd kon worden. Wethouder Filip van As was gekomen om de winnaar bekend te maken, maar een sterke campagne van Heutink Ontwikkeling maakte het niet heel moeilijk te bepalen wie de winnaar was geworden. Voor Zwolle is het de eerste keer dat op een dergelijke manier een project wordt gekozen, maar de wethouder gaf aan dat het komend jaar zeker nog een keer gaat gebeuren.

Verkoop
De verkoop van de woningen zal vanwege de grote belangstelling plaatsvinden via een loting. Eind juli is de definitieve verkoopbrochure gereed en medio september (na de bouwvakvakantie) zal de loting plaats vinden. 

 

 

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!