WK voetbal voor Zwolse jeugd in Twistvlietpark

woensdag 2 juli 2014
WK voetbal voor Zwolse jeugd in Twistvlietpark

Het WK voetbal in Brazilië is in volle gang. Jongens en meiden uit Zwolle kregen woensdag ook een kans om in de huid te kruipen van Robin van Persie of Lionel Messi. In samenwerking met SportService Zwolle en voetbalvereniging CSV ’28 organiseerde de 12-jarige organiseerde Jordy van Dijk het ‘WK Event’: voetbal voor Zwolse jeugd in de leeftijd van 10 tot en met 14 jaar.

De 12-jarige Jordy van Dijk is één van de winnaars van het Jongerenbudget 2013. Zijn idee om een groots Zwols sportevenement voor jeugd te organiseren werd enthousiast ontvangen door de jury. Woensdagmiddag was het zover: het Zwolse WK Event werd gespeeld in het Twistvlietpark in Stadshagen. In twee leeftijdscategorieën, 10-12 en 13-14 jaar, gingen jongens en meiden de strijd met elkaar aan om de felbegeerde World Cup te winnen. Het Twistvlietpark werd omgedoopt tot een waar voetbalgebied. Naast vier speelvelden was voorzien in zes opblaasbare voetbalattracties, waaronder levend tafelvoetbal, een omhaal-arena en een snelheidsmeter. Kortom, heel veel voetbalplezier voor alle leeftijden!

Foto bij artikel: Tamara Ernst

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!