Man aangehouden na auto-inbraak Steenhouwerstraat

zaterdag 5 juli 2014
Man aangehouden na auto-inbraak Steenhouwerstraat

De politie heeft in de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 juli een 19-jarige Zwollenaar aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een auto-inbraak aan de Steenhouwerstraat in Stadshagen. Rond 02.15 uur kreeg de politie de melding dat er was ingebroken in een auto en dat er twee personen op een scooter waren weggereden. De politie zag op de Klooienberglaan een scooter met daarop twee personen die voldeden aan het signalement. De politie kon één van de twee verdachten aanhouden, de bestuurder van de scooter ging er vandoor.

Navigatiesysteem gestolen
De politie werd rond 02.15 uur gebeld dat er net was ingebroken in een auto aan de Steenhouwerstraat. Hierbij zouden twee personen op een scooter zijn weggereden. De politie had even daarvoor ook al een melding gekregen van een inbraak in een auto in dezelfde wijk waarbij twee personen op een scooter zouden zijn betrokken.  Uit de auto zou het navigatiesysteem zijn weggenomen. De verdachte is meegenomen naar het politiebureau voor nader verhoor.

Meerdere inbraken, getuigen gezocht
In de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 juli zijn er in de omgeving van Klokkengieterstraat/Goudplevierstraat enkele auto’s opengebroken meldt de politie. De politie roept de inwoners op die iets gezien of gehoord hebben zich te melden via 0900-8844.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!