Ernstig ongeval kruising Hasselterweg-Frankhuizerallee

vrijdag 11 juli 2014
Ernstig ongeval kruising Hasselterweg-Frankhuizerallee

Op de kruising Hasselterweg met de Frankhuizerallee in Zwolle zijn vrijdagmiddag rond 13.15 uur twee automobilisten met elkaar in botsing gekomen en gewond overgebracht naar de Isalaklinieken in Zwolle.

Een 31-jarige automobilist uit Assen naderde het kruispunt vanaf de Westenholterallee. De andere automobilist van 90 jaar uit Zwolle reed op de Hasselterweg vanuit Zwolle. Door nog onbekende oorzaak kwamen de twee met elkaar in botsing op de met verkeerslichten beveiligde kruising.

De beide slachtoffers zaten bekneld in hun auto’s en zijn door de brandweer bevrijd en in ambulances overgebracht naar het ziekenhuis. Ook is een traumahelikopter ter plekke geweest.

Het Team Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie heeft op de kruising onderzoek verricht om de oorzaak te achterhalen. De politie zoekt getuigen die het ongeluk hebben zien gebeuren. Zij kunnen contact opnemen met de politie 0900-8844.

Foto’s: Maaike Helder en Gerrit-Jan Mondria

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!