Tas van en voor Stadshagen!

vrijdag 8 augustus 2014
Tas van en voor Stadshagen!

Vanaf heden verkoopt Jumbo Nagelmaeker een hele bijzondere tas! Deze big shopper is ontwikkeld om Stadshagen een warm hart te blijven toedragen. Want van elk verkocht exemplaar gaat de opbrengst geheel naar activiteiten in Stadshagen (ruim € 1,- per tas), zo meldt Jeroen Nagelmaeker, eigenaar van de Jumbo in Stadshagen.

Deze tas is hip en leuk omdat er op de ene zijde een grote foto staat afgebeeld van de Peperbus en op de andere zijde een foto van de Twistvlietbrug. Op de zijkanten staat groot Zwolle en Stadshagen, geen reclame dus. Een tas waarmee je gezien wilt worden, zullen we maar zeggen. Overigens zijn de foto’s afkomstig van Ben Vulkers (cloudshots.nl) waarmee een exclusieve samenwerking is ontstaan en waarvan we reeds meerdere foto’s in onze winkel hebben hangen.

Het idee is ontstaan nadat onze winkel van C1000 omgebouwd is naar Jumbo. We zijn toen op zoek gegaan naar een nieuwe creatieve inslag om onze lokale betrokkenheid ook onder Jumbo op unieke wijze te behouden. Tijdens onze vakantie in Zwitserland zagen we bij de COOP supermarkt aldaar tassen met foto’s van de streek erop. Dit bracht ons op het idee om deze ook te maken van onze streek. Geïnspireerd door de foto’s van Ben Vulkers was de keuze al snel gemaakt. Op het uiteindelijke resultaat zijn we bijzonder TROTS! Het is leuk om te melden dat de meeropbrengst van deze tas dit jaar gaat naar alle kinderattracties van het Stadshagenfestival.

Wijkwethouder René de Heer neemt symbolisch de tas voor Stadshagen in ontvangst. Ik ben bijzonder blij met het initiatief van Jeroen en Marina Nagelmaeker. Met dergelijke acties werken we samen aan leefbaarheid in de wijk! In deze tijd is creativiteit, ook voor ondernemers, belangrijk om vorm te geven aan hun eigen waarden. Wij kunnen dit als gemeente alléén maar toejuichen, aldus René de Heer. Tot slot is hij zeer benieuwd hoeveel Zwollenaren hij uiteindelijk met deze tas ziet lopen.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!