Zes teams strijden om winst BBQ-wedstrijd Stadshagen

woensdag 13 augustus 2014
Zes teams strijden om winst BBQ-wedstrijd Stadshagen

Wie maakt de beste culinaire BBQ schotels van vlees en vis in Stadshagen? Zes teams uit Stadshagen strijden vrijdag 15 augustus tijdens de BBQ-wedstrijd om de eer en de hoofdprijs van 400 euro. De strijd begint om 8.30 uur in het Twistvlietpark en bestaat uit vijf rondes. Tussen 15.00 en 18.00 uur kunnen de bezoekers proeven van de verschillende schotels en verkopen de BBQ-teams hun specialiteit.

De wedstrijd
Op vrijdag zullen de BBQ geuren goed in de wijk te ruiken zijn. De teams bereiden in vijf ronden telkens culinaire schotels voor. Het vlees en vis dat tijdens de BBQ wedstrijd gebruikt wordt, wordt gesponsord door Slagerij Stadshagen en Vishandel Theo Muys. De gerechten mogen alleen met hout of houtskool bereid worden. De hoofdprijs van 400 euro is voor de groep die na alle ronden het hoogste aantal punten heeft behaald. Daarnaast wordt er per categorie een prijs gesponsord door Qvist en Ijzerhandel Van Rossum. Ook het publiek mag een overaal winnaar kiezen.

Marshmallows voor de kinderen
Voor de jeugd staat er vanaf 12.00u een grote vuurschaal klaar waar ze marshmallows mogen roosteren. Dit wordt begeleid door de werkgroep Kinderactiviteiten van Wijkstichting Stadshagen Totaal.

 

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine december 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!