Bewoners geterroriseerd door eiergooiende jongeren

vrijdag 15 augustus 2014
Bewoners geterroriseerd door eiergooiende jongeren

Bewoners aan de Tolhekstraat en aan het Twistvlietpad worden gepest door jongeren die eieren tegen ramen gooien en containers omschoppen. Dat schrijft een bewoner in een mail aan de redactie. De pesterijen duren nu al enkele maanden. Als de jongeren op heterdaad worden betrapt rennen buurtgenoten ze achterna, maar tot dusver is er geen jongeren gepakt. Ook de politie is op de hoogte en surveilleert vaker, maar heeft tot dusver nog geen halt kunnen roepen aan de onrust in de straten.

Volgens de ingezonden brief zijn de acties doelgericht. Jongeren herkennen soms buurtgenoten die bij het winkelcentrum. Recent werd het huis van een herkende buurtbewoner een kwartier later belaagd door vijftien jongeren. De pesterijen zitten de buurtbewoners erg hoog en ze vrezen nog meer ‘wraakacties’. De politie heeft de buurtbewoners opgeroepen om de politie te bellen, ook al wordt er maar één container omgeschopt.

Volgens de bewoner komen de hangjongeren niet uit Stadshagen, maar uit Holtenbroek waar ze niet meer tussen gesloopte flats kunnen zitten en nu hun heil zoeken in Stadshagen.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!